Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ahmet cakar aziz yıldırımı futbolun babsı ve derın devlet ılan etti iyice sacmaladı :D

bunlar kesin programdan sonra neler soyleyeceklerinin provasini yapiyorlardir sen suna salla ben suna sallayim görev paylasimi bile yapiyorlardir

Ligtv'deki programın tekrarına bakıyorumda, ligimizin 20takıma çıkarılması gündemdeymiş.

20takıma cıkarma olayını bende duydum ama cok zor dıyolar

Ya işin aslı bence bizde İngiltere gibi daha çok maç yapalım bu ne arkadaş. İlk yarının deplasmanda geçen düzeni ile lig bitiyor. Bu işi yapsak çok daha fazla oyuncu çıkarıp çok daha gelir elde ederiz.

ölede göruyosun daha ıok yarıyı tamamlayamadan oyuncularımız patır patır sakatlanıyor.cok mac yapmak hem genc oyuncuların gelısımınde hemde hakemlerın daha cok mac yaparak duzelmelrıne yardımcı olur belkı

Aynen. Gerçi hayal bunlar milli maç olunca tatil olan bir ligimiz varken :)

hahahah mıllı takımımızn macı olmayıpta tatıl olan bı lıgımız varken :D :D :D :D

bu bikinisiz orangutan kaç kanalda çıkıyor ya ??

Sinan Engin, Bilica'ya takmış durumda :D

Nihat olayına olur böyle şeyler ya vs.. diye geçiştirdiler. Galatasarayımız ve Ardamız için vay efendim böyle mi olur, Rijkaard kim, one kim bu kim Polat adam değil. Salladılar bir güzel. Bjk - Antep maçında Bjk kötü ama bu kötü haliyle bile net pozisyonlar buluyor al sana 2-2 ama olmadı. E aynı pozisyonu hatta fazlasını biz buluyoruz yine eleştiriyorsunuz :D Bizim kötü halimiz Bjk nin iyi halinden de iyi ama yandaş porgram ve youmcularından bu beklenir.

Nihat olayına olur böyle şeyler ya vs.. diye geçiştirdiler. Galatasarayımız ve Ardamız için vay efendim böyle mi olur, Rijkaard kim, one kim bu kim Polat adam değil. Salladılar bir güzel. Bjk - Antep maçında Bjk kötü ama bu kötü haliyle bile net pozisyonlar buluyor al sana 2-2 ama olmadı. E aynı pozisyonu hatta fazlasını biz buluyoruz yine eleştiriyorsunuz :D Bizim kötü halimiz Bjk nin iyi halinden de iyi ama yandaş porgram ve youmcularından bu beklenir.

Bide Kel Sinan dedi Bjk gelecek hafta bize fark atacakmis :asd:

Alex 'in kadrosunu tartışıyorlardı.Ay allahım tam komedi :D

Sinan : Keita değil Holosko olmalı. :D

Çakar : Ben olsam Bilica ve Baroni 'yi koymazdım. :D

Şengül : Hani Alex nerde ? :D

Özdenak : Müthiş kadro :D

Jo'nun gece kulübünde çekilmiş fotoğrafı ekranda adamların yaptığı diyaloğa bakın :

sinan engin: serhat niye bunları gösterip duruyosunuz?

serhat ulueren: takım kayseri'de maç yapıyo, bu adam sabaha kadar buralarda..

sinan engin: haa sabah mı çekilmiş, o zaman kötü.. bayan arkadaşları mı o yanındakiler?

serhat ulueren: evet ama belki gey arkadaşları da vardır!?

Allah'ım sen bu adamlara akıl fikir, bize de telegol saatlerinde rahatlık ver :)

Birde bu kişilere inananlar var inanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt