Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Reha Muhtar: fener acik ara sampiyon olur :asd:

Reha'nın bombası patlayalı çok oldu :) neyin peşinde hala bu adam.Görünen köy kılavuz ister mi..''İyi fikstür yoktur az votka vardır'' :D (bu iğrençliğim için kusura bakmayın)

Erken konuşuyorlar hemde çok. Geçen sene bu zamanlar aynı tablo vardı aşağıyukarı 5 haftada neler oldu hatırlasınlar.

Galatasarayımız da dahil kimse erken konuşmamalı. Bizim için zaten zor günler başladı.

La el ile aldı işte kabak gibi ortada görmedi hakem ya da korktu neyse sonuç değişmesede buzzzz gibi elle aldı ve bal bir gol ile 1 puanı kaptılar.

reha vampir gibi valla. GALATASARAY lafı geçince ağzından kan damlamaya başlıyor.

Yav bu kadar olmaz mukayese ettikleri,karşılaştırdıkları şeylere bak.Eziklikten ibaret bu şahıslar.Haftasonu Beşiktaş'ı yendikten sonra ''acı varmı'' diye mail atacağım.

ardayla beckhamı mukayese ediyorlar ya tipikler.

biz reha ve serhatı neyle mukayese edicez ben onu bilemiyorum işte !!!

Tamamda siz bu programı seyrettiğiniz sürece bu program yayınlanmaya devam edecek...Mademki saçmalıyorlar izlemeyin ekranlardan kaldırmak zorunda kalsınlar...Rasyonel insan böyle yapar demi...

Her hafta sektirmeden izliyorsunuz ya bu adamlar saçmalıyor,falan filan diyorsunuz...İzlemeyin o zaman...

Ali,

yemin ediyorum öğrencilik yıllarım 5 yıl tv siz geçti ve o zamanda vardı bunlar hala var. Umudumu kestim o sebeble eğleniyorum artık :)

Ali,

yemin ediyorum öğrencilik yıllarım 5 yıl tv siz geçti ve o zamanda vardı bunlar hala var. Umudumu kestim o sebeble eğleniyorum artık :)

Benimde öğrencilik yıllarım Televizyonsuz geçti ama bunları izleyeceğime yeşilçam filmlerini tekrar tekrar izlerim...:D

Bu arada ben umudumu kesmedim izlemeyeceğim mümkünse izlettirmeyeceğim,kalkacak bu program...

Haklıyız kazanacağız....:)

Tamamda siz bu programı seyrettiğiniz sürece bu program yayınlanmaya devam edecek...Mademki saçmalıyorlar izlemeyin ekranlardan kaldırmak zorunda kalsınlar...Rasyonel insan böyle yapar demi...

Her hafta sektirmeden izliyorsunuz ya bu adamlar saçmalıyor,falan filan diyorsunuz...İzlemeyin o zaman...

Dün de dedim,bizde mazoşistlik var biraz :) Haklısın ama,Emrah'ın da dediği gibi, yıllardır ekranlarda'lar,Kapıdan kovasalar bacadan giriyor bu tipler :)

Dün de dedim,bizde mazoşistlik var biraz :) Haklısın ama,Emrah'ın da dediği gibi, yıllardır ekranlarda'lar,Kapıdan kovasalar bacadan giriyor bu tipler :)

Benim hala umudum var birgün bu adamlar program yapamayacak işsiz kalacak...:p

Abi çıban başları bu işte, Televoleyi başlatan adam, Serhat Ulueren, Reha, Ahmet Çakar ve Acun haa birde Bizim Stadyumun sunucusu boğa.

Bu adamları öldürünce rahatlarız o kadar söylüyüm yani Hakk-ı Rahmetlerine kavuştuklarında.

Hele Acun. Ben Abd yarım yıla yakın kaldım 2 yıl kadar önce şimdi orda izlediğim programlar bizde yapılmaya yeni yeni başlanıyor. Hayri cevaplasın o orda izlesin TV showları 3-4 yıl sonra aynen burda ve bu adamlar -adiler- para kazanıyorlar arkadaş milli kahraman oluyorlar, karı kıza kutu açtırtıyorlar üniversitelerin salonlarını meşgul ediyorlar o derece. Yani birşey üretip yaratsalar amenna diyecem.

Yaptıları sırf karalama kampanyası.Diğer ihtimal de konuşacak konu bulamamış olabilirler.

Yaptıkları karşılaştırmalar,benzetmeler o kadar saçma ki.Yok Messi'nin kız arkadaşını hiç tv'de görmemiş vs,vs...:rolleyes:

Güya,Ronaldo olmayı niye seçmemiş.Seçseydi neler derdiniz kimbilir

paris-hilton-and-cristiano-ronaldo-pic-tmz-splash-780085200.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt