Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bu programın sürüp sürmemesinin sizin izlemenizle alakası yokki. Tabi reyting deneği değilseniz. :o

Abi çıban başları bu işte, Televoleyi başlatan adam, Serhat Ulueren, Reha, Ahmet Çakar ve Acun haa birde Bizim Stadyumun sunucusu boğa.

Bu adamları öldürünce rahatlarız o kadar söylüyüm yani Hakk-ı Rahmetlerine kavuştuklarında.

Hele Acun. Ben Abd yarım yıla yakın kaldım 2 yıl kadar önce şimdi orda izlediğim programlar bizde yapılmaya yeni yeni başlanıyor. Hayri cevaplasın o orda izlesin TV showları 3-4 yıl sonra aynen burda ve bu adamlar -adiler- para kazanıyorlar arkadaş milli kahraman oluyorlar, karı kıza kutu açtırtıyorlar üniversitelerin salonlarını meşgul ediyorlar o derece. Yani birşey üretip yaratsalar amenna diyecem.

iste bu yuzden ben acundan nefret ediyorum Abd'den gorup formati degistiriyor ve sonra da medya kralli ilan ediliyor. kendine son model araba alip hava atiyor bir de onun sahte gulus'u var soyle yukari bakip birde Messi gibi o iki elini yukari kaldirip sanki "ALLAHIM sukerler olsun ben hakli ciktim sana duaciyim"gibi hareketi onun muhabir oldugu zamanlari da biliyoruz

Acun Firarda guzel bir konseptti, Acun da komikti orada. Kutu acma yarismasi ise tam bir mongolluk. Baska ne yapti bilmiyorum cunku Turk programlarini takip etmiyorum. Yemekteyiz var insanlar birbirlerini yemekten yemeklere sira gelmiyor. USA'da da durum oyle acayip iyi degil. Jersey Shore diye bir dizi var bir bakin Turk programlarina sukredersiniz. Zaten tum reality programlarinda bir Britanyali var, cunku onlar ilginc geliyor basit Amerikalilara. Sacma sapan konseptler var, kilo verme yarismasi, gercek ev kadinlari gibi. Ama man vs food veya mythbusters gibi net brut programlar da cikiyor. Yani tum programlar ozgun degil ama iyi olanlar iyi fikirler uzerine kurulmus. Turkiye'de bir kere dizi isi faul. 2 saatlik, seslendirmeli dizileri herkes oturup izliyor. HBO dizilerinin kalitesiyle karsilastirirsaniz Barcelona - Siirt Koy Hizmetleri PAF arasindaki fark gibi oluyor. Bu isler uzun isler, en iyisi TV izlemeyin, ben izlemiyorum.

Ahahahaha :)

Güzel açıklama Hayri. Asıl sorum şu Acun'un bu ülkeye getirdiği Fear Factor - Kutu açma ve son Hülya ile yaptığı Yetenek yarışması ABD'den çalıntıdır diyorum bu sebeble böylesi adamlara hıncım çok ve uyuz olmaktayım. Birde başımıza "medyacı budur" diye gösterilmesi sinirimi bozan.

RM; rus milli takimi calistiran'i ben sorgulamam

hahahhaah Iste Turkiye nin anladigi futbol bakisi

Rijkaard'in kariyeri huus hiddink'i 100000 katlar hiddink ne yapmis? milli takim da istedigin oyuncu'yu al oynat istedigin sistemi koy ama o oyunculari yetistiren kulup tek.direktor dur

kafan güzel heralde cl şampiyonluğu ise hiddink'tede var. kore ve avustralyanın müthiş elemenlerı vardı ondan kolay oldu bu takımları başarılı yapması.hiddink in kariyeri rijkaard dan daha başarılı

serhat malı bildiğiniz mal işte bide aguero ya ikidebir aguyera demesi yetmemiş gibi maradona ile bacanak yaptı

kafan güzel heralde cl şampiyonluğu ise hiddink'tede var. kore ve avustralyanın müthiş elemenlerı vardı ondan kolay oldu bu takımları başarılı yapması.hiddink in kariyeri rijkaard dan daha başarılı

serhat malı bildiğiniz mal işte bide aguero ya ikidebir aguyera demesi yetmemiş gibi maradona ile bacanak yaptı

Keltoş kafa. Ne dediğinin farkında değil. :asd:

Acun Firarda guzel bir konseptti, Acun da komikti orada. Kutu acma yarismasi ise tam bir mongolluk. Baska ne yapti bilmiyorum cunku Turk programlarini takip etmiyorum. Yemekteyiz var insanlar birbirlerini yemekten yemeklere sira gelmiyor. USA'da da durum oyle acayip iyi degil. Jersey Shore diye bir dizi var bir bakin Turk programlarina sukredersiniz. Zaten tum reality programlarinda bir Britanyali var, cunku onlar ilginc geliyor basit Amerikalilara. Sacma sapan konseptler var, kilo verme yarismasi, gercek ev kadinlari gibi. Ama man vs food veya mythbusters gibi net brut programlar da cikiyor. Yani tum programlar ozgun degil ama iyi olanlar iyi fikirler uzerine kurulmus. Turkiye'de bir kere dizi isi faul. 2 saatlik, seslendirmeli dizileri herkes oturup izliyor. HBO dizilerinin kalitesiyle karsilastirirsaniz Barcelona - Siirt Koy Hizmetleri PAF arasindaki fark gibi oluyor. Bu isler uzun isler, en iyisi TV izlemeyin, ben izlemiyorum.

HBO dizi işinde dünyada 1 numara.

Ya bu Serhat Ulueren'e acayip kıl oluyorum futbolun f'sinden anlamıyor.İşi gücü ortalığı karıştırmak.

reha muhtar efendi ısrarla febenin fikstür avantajı var diyo adam takmış ona ya daha geçen hafta diyarbakır yalan etti o avantajı ama adam hala aynı kafada.

reha muhtar efendi ısrarla febenin fikstür avantajı var diyo adam takmış ona ya daha geçen hafta diyarbakır yalan etti o avantajı ama adam hala aynı kafada.

O konuda haklı ama adamlar İstanbul'dan çıkmayacak neredeyse hiç.Geçen sene de bizim vardı 5. olduk orası da ayrı tabi.

O konuda haklı ama adamlar İstanbul'dan çıkmayacak neredeyse hiç.Geçen sene de bizim vardı 5. olduk orası da ayrı tabi.

istanbuldan cikmiyacak

ama istanbuldaki deplasmanlara bi bak

kasimpasa i.b.b. ve biz

bu üc macdan bir puan alirlarsa öpüp basina koysunlar

istanbuldan cikmiyacak

ama istanbuldaki deplasmanlara bi bak

kasimpasa i.b.b. ve biz

bu üc macdan bir puan alirlarsa öpüp basina koysunlar

İ.b.b'ye bizde gidicez.Ayrıca Es-es,Bjk,Ts gibi deplasmanlara da gidicez.Sen bunlardan istediğin puanları alırsan o zaman avantajları falan kalmaz.

İ.b.b'ye bizde gidicez.Ayrıca Es-es,Bjk,Ts gibi deplasmanlara da gidicez.Sen bunlardan istediğin puanları alırsan o zaman avantajları falan kalmaz.

dogrudur ama istanbuldan disari cikmiyacaklar dedin ya onun icin yazdim bende

bizimde zor deplasmanlarimiz var

O saydıgın 3 deplasmandan sadece TS'den puan aldı fener. Ki TS sezonun son maçında Fenerbahçeyle Kadıköyde oynayacak. Aklıma geçmiş davalar geliyor, TS için apayrı bir maç olacak o:evilsmile:

Ya bu Serhat Ulueren'e acayip kıl oluyorum futbolun f'sinden anlamıyor.İşi gücü ortalığı karıştırmak.

oyüzden haberci zaten yoksa futbolcu falan olurdu.evet kesinlikle bende çok kızıyorum yorumlara yapılanlara ama unutmamamız gerekende habercilik denen şeyin bu olduğudur.:cool:

Hala fikstür avantajı diyor Reha Muhtar.

Yalnız bizde puan kaybedebiliriz Manisa ve Diyarbakır'a karşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt