Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

İyiki Avrupa maçları sonrası bu programlar yok yaf...

Bu Programdaki Poposunu Paraya satanlari izlemek Türk Medya Tarihinin Kara lekesidir..

Firma yok sana bayi verelim Ahmet Çakar

Dayanamiyorum arkadaslar, Dayanamiyorum. Yemin ederim suan karsima ciksalar ben sakin, Kavgaya kartsi bir insan Su Ahmet Cakar ve Sinan Engine özellikle´de Gökmen Özdenak´a tekme Tokat dalarim.....

Ziya Sengül adam akilli Yorum yapmaya baslayinca Serhat pisligi hemen kesip Ahmet Cakar ve Sinan Engin´e söz veriyor...

Frank Rijkard´in üstüne gidiyorlar resmen.. Neymis siradan bir Teknikdirektörmüs..!!

Ya Yeter yemin ederim ben mahkemelik olmaya bile kabulum bunlarin agzini burnunu kirmak ugruna..!!!!

:mad::mad:

Birileri bizim Hakkimizi korusun, taraftarin icini ferrahlatsin su dingillere bir seslensin. milyonlar önünde bitirsin sunlari Lütfen ya Lütfen..!!!!!

Ulan Namusunuz, haysiyetiniz, serefiniz bukadar önemsizmi..? Ananiz, baciniz ailenizdeki bütün bayanlar bukadar önemsizmi..? Bunca Küfür isitmek icin böyle yapmacik icten olmayan hatta alttan alttan gizli ve organize calismalarla yaptiginiz yorumlar ugruna bütün namusunza milyonlar Tarafindan küfür yemeniz bukadar zeck vericimi..?? !!!

:mad::mad:

Ahmet Çakar baklavaları götürdü telegolde :)

Kel Sinan: Galatasaray bjk'nin elinden zor kurtuldu

:asd:

İnanamıyorum bu medyaya kimse Beşiktaşı eleştirmiyor eksik maçını kazansa bile aramızda beş puan fark olacak. Elonoya Keitaya Jo ya verilen paraları eleştiriyorlar. Tabatadan İsmail Köybaşından Nihatdan kimse bahsetmiyor. Satılmış medya bu kadar da olmaz.

Ahmet Cakar: Galatasaray'in penaltisi verilmedi

Serhat Ulueren: Sayın Çakar neden Rijkaard'a takmış durumdasınız ?

Ahmet Cakar: Keita'nin pozisyonu kirmizi kart, ancak hakemin ve hakemlerin görüs alani icinde oldugu icin görüntülerden kirmizi kart verilmez, hakem mac esnasinda pozisyona devam dedi

Anket var Guiza mı Semih mi diye,

sitesine girip Guiza'yı oylayalım :D :D

saka gibi. komedi programi resmen. isin ilginci kahvede sohbet eder gibiler.

1 hafta önce Galatasarayın işi çok zor Aguero tutulmaz fark yer vs

Fenerbahçe kolay galibiyet alır vs

1 hafta sonra

Fenerbahçe tarihinin en zor maçını oynayacak, Lille çok değişik bi takım ,Fenerin işi Galatasaraydan daha zor

Pes :asd:

Guiza icin gosterilen hassasiyete teşekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt