Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Adi A.Çakar, bildiğin ofsayt işte neye baktığı önemli dğeil bildiğin Santos girmiş araya yapma etme lütfen göz var nizam var ne adamsın sen ya .!!! Özürlü insan. Amacı yanıltmak değil diyor ya :) Yaptı mı yaptı bitmiştir.

Görüntü açık e be insan, yanıltıyor. Gayet ofsayt girmiş topla kaleci arasına elleri kolları havada adamın be !

Yeter be ayıp ayıp göre göre savunuyor yalan dolanı hala. Kural açık, şaşırtıyorsa ve topla kaleci arasında hamlede bulunuyorsa ofsayttır. Olay bitmiştir.

ohhaaaaaaaaaaaaaaa lebron james:D

gökmen özdenak'tan ahmet çakar'a:

- bana göre sen çoğu yorumda ŞOV yapıyorsun:bgking1:

Doğru söyledi zorla ikna etcek adam. Ofsayt arkadaş. Hakemin arkasındayım ben yeter lan son dakika golleri falan verilmeyen kartlarını söylesin fenerin toplasın hesap etsin Bilica-Baroni-Emre-Lugano her 3 maçta 1 ceza alırlar lanetler.

ahmet çakar döneği ve sinan keli yine döktürüyo..

Kel Sinan: Alex'in pozisyonu kesinlikle kirmizi degil. :asd:

Özürlü bunlar. Desenize Baroni kasaptır diye adidir şerefsizdir böyle adamların ligde ne işi var diye.

bu kel beşiktaş için türkiyenin en iyi futbol oynayan takımımı dedi yoksa ben mi yanlış anladım ... :confused:

Az bile söylemiş. Galaksinin en iyi futbolunu oynuyorlar 8-1-1 düzeniyle.

bu kel beşiktaş için türkiyenin en iyi futbol oynayan takımımı dedi yoksa ben mi yanlış anladım ... :confused:

Evet yanlış duymadın Türkiye'nin en iyi top oynayan takımıymış BJK :D:D.Artık bu lafa nerenizle gülersiniz onu da siz bilirsiniz.Ben bu lafa mıçımla bile gülmem :ciftetelli::ciftetelli:

Bu telefon konusmasi fake gibi.

Gözlüklü adam nasilda kiviriyor öyle. Fenerli Kazim degilmis. :asd:

Arkadaşlar yanlış bildiğiniz birşey var o da Sinan Engin'in Beşiktaşlı değil Fenerbahçeli olduğudur. Beşiktaş'ta forma giymiş ve görev almış olması onun Beşiktaşlı olduğu anlamına gelmez. Dikkatle bakanlar onun nasıl bir Febe ve Aziz yalakası olduğunu görürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt