Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

sinan engin'in bu hayattaki en büyük hatası seda sayan gibi bir kadını ortaya çıkartıp sanatçı diye sunmasıdır..

3 maymun çetesinin programını izleyip de onlara prim kazandırmamak lazım. Ben 2 senedir izlemiyorum ve çok rahatım.

sinan engin'in bu hayattaki en büyük hatası seda sayan gibi bir kadını ortaya çıkartıp sanatçı diye sunmasıdır..

Sinan Enginin en büyük hatası milyonlarca sperm arasından birinci gelmesidir.

Cok karmasik program ya. 3 kisi birden konusuyor. Ne dedikleri anlasilmiyor ve dogal olarak kanal degistirilip baska yorum programlarina zaplaniyor.

Özdenak iyi kötü bizi korudu - Ziya her zamanki gibi angut bir de üstüne emrah konuşması yaptı :D Kollina Ahmet rengi belli, kel sinan fazlalık. Serhat'ı kimse anlamıyo. Sonuç itibarı ile komedi programı hep diyorum izleyin ama umursamayın. Gülün, geçin, stres atın ki çoğunuz öyle yapıyorsunuz :)

Özdenak iyi kötü bizi korudu - Ziya her zamanki gibi angut bir de üstüne emrah konuşması yaptı :D Kollina Ahmet rengi belli, kel sinan fazlalık. Serhat'ı kimse anlamıyo. Sonuç itibarı ile komedi programı hep diyorum izleyin ama umursamayın. Gülün, geçin, stres atın ki çoğunuz öyle yapıyorsunuz :)

Eglence icin bakiyorum cogu zaman.

Komedi 30dk sonra basliyor galiba. :D

hazırız en güzel komedi az sonra başlıyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fenerbahçe'nin golcüsü Güiza mı Semih mi?

Güiza 61,45%

Semih 38,55%

:asd:

Reha,30 dk sonra fikstür demeye başlayacak mı acaba :) ''Evet ben demiştim ama yanıldım'' demesi de erdemli bir davranış olur.

Reha, Amerika'ya gideceğim demişti.O programda büyük ihtimalle olmaz.

Basliyooooooooooooor :ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli:

Buaksam Reha yerine Kel Sinan var.

Boş muhabbet başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt