Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

malı kesin daum dan alıyorlar

Bende şaşırdım yahu :S

Fatih Hoca nerden çıktı ben destek amaçlı o törene geldiğinden başka birşey düşünmedim. Rijkaard 2 yıl kesin bizimle sonra gider ya da gitmez o kendisine kalıyor ama ne bu la bu sene gidiyor demek :S

ya bu Kanalturk ne kadar kolpa bir kanal ya...

Arkada Command Conquer Generals USA Theme koymuşlar Erman Toroğlu konuşuyor :D

Komedi simdilik bitti.

Devami buaksam Son Kale'de. :D

O da eşşeğe su kaçırdı yani töbe töbe. Tamam Bjk da her sene adaydır ama Galatasaray-Fener kötü ise :)

Bu sene kötüler geçen senede çok iyi değillerdi meydan boştu ve inanarak şampiyon oldular ama bu sene meydan dolu ve inan sayısı fazla. Yani abartıyor dayı. Bursa deplasmanına Bjklıları alsınlar diyor. :mad:

O godoş kelde eşşeğe su kaçırdı yani töbe töbe. Tamam Bjk da her sene adaydır ama Galatasaray-Fener kötü ise :)

Bu sene kötüler geçen senede çok iyi değillerdi meydan boştu ve inanarak şampiyon oldular ama bu sene meydan dolu ve inan sayısı fazla. Yani abartıyor dayı. Bursa deplasmanına Bjklıları alsınlar diyor lavuğa bak tırstın dimi :)

Galatasaray-fener geçen sene kötü değillerdi,federasyon Bjk hakemler hakkımızı yiyor diye ağladığı için Galatasaray ve feneri o sene yarıştan düşürdüler,geçen seneki açıklamaları izle renktaş Adnan Polat'ın federasyonun bu oyunu ile ilgili açıklaması var;Ortada bir senaryo oynandı Galatasaray ve fener yarıştan saf dışı bırakıldı diye

federasyonun bunu yapmasının sebebi büyük ihtimalle iki kulübün taraftarlarının birbirine endeksli tepki vermesi olabilir geçen senenin maçlarını izlemek lazım tabi..

Galatasaray-fener geçen sene kötü değillerdi,federasyon Bjk hakemler hakkımızı yiyor diye ağladığı için Galatasaray ve feneri o sene yarıştan düşürdüler,geçen seneki açıklamaları izle renktaş Adnan Polat'ın federasyonun bu oyunu ile ilgili açıklaması var;Ortada bir senaryo oynandı Galatasaray ve fener yarıştan saf dışı bırakıldı diye

federasyonun bunu yapmasının sebebi büyük ihtimalle iki kulübün taraftarlarının birbirine endeksli tepki vermesi olabilir geçen senenin maçlarını izlemek lazım tabi..

5-2 mağlubiyet ve avrupaya havlu atışımız bizim kötü olduğumuzdan bence. Haaa oyun oynanmıştır buda etkendir ama sen iyi isen isterse gölge oyunu oynasınlar. Bizde kötğ oynadık buna tuz biber olduk fenerle beraber.

5-2 mağlubiyet ve avrupaya havlu atışımız bizim kötü olduğumuzdan bence. Haaa oyun oynanmıştır buda etkendir ama sen iyi isen isterse gölge oyunu oynasınlar. Bizde kötğ oynadık buna tuz biber olduk fenerle beraber.

Ulan büyük konuşmak gibi olmasın ama Beşiktaş bu yıl şampiyon olsun bir daha maç izlemicem.

İzlemedim ama komediymiş galiba.

Başkan Süren, TD Terim :D

FA cup'ı yazıldığı gibi okuyan adamdan ne beklersin, ama favori adamımdır benim gökmen özdenak, çok güldürüyor beni :D

Dün adam akıllı konuşan bir tek Ahmet Çakar vardı.

Azize; Özgener'e mesaj yollamis.

Bjk'den Toroman'i istiyormusuk.

İbrahim Toraman'ı istiyormuşuz...:)

Kaynak: Reha Muhtar

top toplayıcılardan birimi sakatlandı la ? :D Toroman falan diyo bunlar:D

İbrahim Toraman'ı istiyormuşuz...:)

Kaynak: Reha Muhtar

Bugun spor haberlerinde denizlinin görüşme yaptıgını duymustum kardesime ulan sunu alsak besiktasdan süper olur demiştim abi 2,5 mn € istiyomus bjkde kalmak icin diyince olsun olum zana vericegimize buna verelim demiştim olurmu olur bakalım:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt