Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

bence gelmesinin zararı olmaz zaten galatasaraylı diye bilinen bi futbolcu hem oynayacağından değil ama eziklere bi darbe de böyle koysak fena olmaz düşüncesindeyim yani gelmesini istediğimden değil ama gelirse de bu açıdan düşünürüm

Şu program ilk defa işe yaradı.Adnan Başkan'ı zevkle dinledim.Hoca hakkında düşünce ve yorumları gerçekçi ve geleceğe yönelikti.Seçimden sonra hocayla görüşcez uzatmak için sözleşmeyi dedi.Bu arada Reha da son dakika bir şey salladı ortaya.Hiddink'i kaç aydır söylüyordu bildi ama bu Semih olayını salladığını düşünüyorum.

arkadaşlar yalan değildir çünkü adam artık mekan ismi bile verdi bağdat caddesinde bi mekande konuşuldu dedi yani yalan olsa bu kadar detaya girmez bir de bizden bir yöneticiden aldığını söylüyor bu haberin bence imkansız değil doğruluk payı var kanımca

Semih'in kişiliğine filan laf etmem. İnsanların yüzüyle filan dalga geçmektende nefret ediyorum. Ancak Semih bizim aradığımız santrafor değil diye düşünüyorum.

Semih genç oyuncu A2 takımında Cem Sultanın yedeği olabilir.

bu arada semihin , fenerin kendisine sormadan sözleşmesini opsiyon hakkını kullanarak uzattığı için başvurduğu uyuşmazlık kurulu kararını açıklamış bonservisi semihin elinde ve sene sonu istediği takıma gidebilir bunu da gözardı etmemek gerekir

semih olayı yalan bence,ayrıca doğru olsa da semih artık yedek kalmak istemez heralde:D oynayacağı bi takıma gitmek ister,bizde baros olduğuna göre aklı varsa gelmez zaten

Semih yavas ve sadece ilerde top tutabilen bir oyuncu. Bize yaramaz.

Ama bence sezon sonu Tüpcü basar parayi alir Semih'i. :asd:

Semih Şentürk mü :eek: çok gıcık olduğum biri fenerdeki en az gıcık olan biri olasada.Sadece Euro 2008'de hoşuma gitmişti.Gelse,faydalı olmaz,gelmez,gelmesin de,böyle saçma transferlerle işimiz olmaz.Bu semih yerine Diyarbakırdaki Erhan ŞENTÜRK'ü tercih ederim :D

Semih Şentürk mü :eek: çok gıcık olduğum biri fenerdeki en az gıcık olan biri olasada.Sadece Euro 2008'de hoşuma gitmişti.Gelse,faydalı olmaz,gelmez,gelmesin de,böyle saçma transferlerle işimiz olmaz.Bu semih yerine Diyarbakırdaki Erhan ŞENTÜRK'ü tercih ederim :D

Erhan zaten bizim oyuncumuz :o

Semih Fener'i mahkemeye felan vermişti bildiğim kadarıyla ama gene oynatıldı. Galatasaray'lı diye de biliyorum ayrıca. Gelmesi süpriz olmaz.

Bence başarılı olur(Galatasaraylıdır kendısı)...

859020090925040745483.jpg

Gelmesini istemem ama bir yanda düsünüyorumda Fenere iyi bi Darbe olurdu :D :O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt