Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Semih'in Galatasaray'li oldugu dogru mu?

angut dot com şu an itibariyle bu konu yüzünden yine birbirini kemiriyor zuha :D

güle güle semih gercekten gidersen yazıklar olsun belki yedektin belki nöbetçiydin ama taraftar her daim bağrına bastı seni yonetimi hocayı gec bu taraftara yapıyosan bunu hakettiğin yere gidiyosun semih

Niye uzuluyorsunuz ki Antu´da Semih´e bin tane sallayan adam var‚ Gs ile gorusunce mi kiymete bindi? Bizim taraftar boyle‚ cok seviyor kendi oyuncusunu yerin dibine sokmayi. Semih gibi bir adam bile bu hale geldiyse gitsin 6s´ye.

Su baslikta yazilanlara bak. Allahim lutfen cok sevinirim valla billa yazan var‚ ugrasmis bide etrafini suslemek icin. Aferim‚ cok iyi dusunmussun demek lazim bunlara.

Mesajı Gönderen: Başar Kantar:cLink:1484981

Allahım Lüttfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok mutlu olurum valla billa

Ve sen hala burdasın? sen gidersen de dünyanın en mutlu adamı ben olacağım!

Ama belli Semih düşmanlığın‚ avatarından her şey anlaşılıyor

angut dot com şu an itibariyle bu konu yüzünden yine birbirini kemiriyor zuha :D

güle güle semih gercekten gidersen yazıklar olsun belki yedektin belki nöbetçiydin ama taraftar her daim bağrına bastı seni yonetimi hocayı gec bu taraftara yapıyosan bunu hakettiğin yere gidiyosun semih

Niye uzuluyorsunuz ki Antu´da Semih´e bin tane sallayan adam var‚ Gs ile gorusunce mi kiymete bindi? Bizim taraftar boyle‚ cok seviyor kendi oyuncusunu yerin dibine sokmayi. Semih gibi bir adam bile bu hale geldiyse gitsin 6s´ye.

Su baslikta yazilanlara bak. Allahim lutfen cok sevinirim valla billa yazan var‚ ugrasmis bide etrafini suslemek icin. Aferim‚ cok iyi dusunmussun demek lazim bunlara.

Mesajı Gönderen: Başar Kantar:cLink:1484981

Allahım Lüttfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok mutlu olurum valla billa

Ve sen hala burdasın? sen gidersen de dünyanın en mutlu adamı ben olacağım!

Ama belli Semih düşmanlığın‚ avatarından her şey anlaşılıyor

https://www.gscimbom.com/forum/turgay-vardar-medya-ve-haberler-forumu/29119-semih-senturk.html:coffee:

Ne Semih'i lan Allah korusun!!!

Vay be Volkan'a cidden sasirdim :D

Sagol Renktas ;)

eyvallah daha bitmedi devamı var dostum :D

GÖKHAN 2007′DE AÇIKLAMIŞTI

Gökhan Ünal: Kayserispor’da oynarken G.Saray’a transferi gündeme geldiğinde Sarı-Kırmızılı renklere olan aşkını birçok kez basın mensuplarıyla da paylaşmıştı…

Semih Şentürk: Semih de gençliğinde G.Saray’ı tutuyordu. Ailesinde Galatasaraylılar bir hayli fazlaydı.

Uğur Boral: Terim’le yaşanan 4 yıllık müthiş döneminden etkilenerek G.Saray’a sempati duymaya başladı. Uğur’un ailesindeki Galatasaraylılar’ın çokluğu da dikkat çekiyor.

AMCA VE DAYILARIN ETKİSİ

Selçuk Şahin: F.Bahçe taraftarıyla yıldızı barışmayan Selçuk’un G.Saraylı olduğu ile ilgili dedikodular birçok kez yer almıştı. Yaptığımız araştırmalara göre bu bilgi kesinlikle doğru.

Volkan Demirel: Belki de listedeki en şaşırtıcı isim… Sarı-Kırmızılılar’la oynanan derbilerde Fener’in en hırslı futbolcularından biri olarak dikkat çeken hatta Lincoln’le kavgasıyla gündeme oturan Volkan da aslında Galatasaraylı… Volkan hasta G.Saraylı amcası ve dayısının da etkisiyle Sarı-Kırmızılı renklere sempati duymaya başlamış.

gökhan gönül kesin oğlu kesin Galatasaraylı. Özer için millet Trabzonlu filan diyor ama trabzonun yarısı Galatasaraylı. Volkanın Galatasaraylı olma ihtimali bile midemi bulandırıyor bence olamaz. Semihin de galatasaraylı olduğunu bi çok yer yazdı. Kalan yabancıları da çıkartırsan fenerde bi tane harbi fenerli kalıyor o da Emre. O da zaten bizden giden bizim ekmeğimizi yemiş sünepe

Vay be Volkan'a cidden sasirdim :D

Sagol Renktas ;)

bende ilk duyduğumda şaşırmıştım ama oldum olası dengesiz gelmiştir o jöle beyin volkan yaw o lincolne kavga ettiği kupa maçında yeni açıktaydım işte ısınmadan önce sahaya çıkıp tur atıyorlar tribünlere gidiyorlar ya işte bu artistte takmış kulaklığı müzik dinliyor tabi bizim taraftarlar hep bir ağızdan volkana saydırırken ne yaptı biliyor musunuz elini kulağına götürdü ve duymadığını ifade eden bi hareket yaptı sizi duymuyorum dedi resmen :) ee angut o zmn demezler mi adama madem duymuyorsun neden o hareketi yapıyorsun :) cidden volkan sen neyi duymadın o gün :D

bende ilk duyduğumda şaşırmıştım ama oldum olası dengesiz gelmiştir o jöle beyin volkan yaw o lincolne kavga ettiği kupa maçında yeni açıktaydım işte ısınmadan önce sahaya çıkıp tur atıyorlar tribünlere gidiyorlar ya işte bu artistte takmış kulaklığı müzik dinliyor tabi bizim taraftarlar hep bir ağızdan volkana saydırırken ne yaptı biliyor musunuz elini kulağına götürdü ve duymadığını ifade eden bi hareket yatpı sizi duymuyorum dedi resmen :) ee angut o zmn demezler mi adama madem duymuyorsun neden o hareketi yapıyorsun :) cidden volkan sen neyi duymadın o gün :D

Şu angutların Semih lınkını atsana pm den kardeşim:D

Nondanın sol ayağını Semihe değişmem.

Galatasaray toplumu.. :) Müthiş söz Adnan Polat'tan..

İlk defa Total Futbol'a da değindi sanırım.

semihi bjk kapar bizden önce sözlesmeside elindeymis semihin

Geçen de Toraman'dan bahsetmişti Reha ertesi gün Bjk sözleşme imzalamıştı.

Ne semih ne toraman ..HİÇBİRİNİ İSTEMİYORUM..Üstüne para verselerde istemiyorum..Tıpkı ZANı istemediğim gibi..

Sinan,yarın Kasımpaşa için defans oynadılar derse şaşırmam :) bak sizede açık oynadılar,ama hiçbişey yapamadınız derler adama..

hep böyle oluyor ya..bu akşam olsaydı keşke şu program sıcağı sıcağına gülseydik...yarın fenevde puan kaybedince muhabbet oraya kayıcak kele fazla gülemicez:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt