Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

a.çakar yeter be adami kovmaktan beetr ettiniz bir de sabir gosterin!

yahu keltos sinan madem o sistem isliyorsa neden barça barnebuea'da bir galibiyet almamis rijkaard'dan sonra Real madrid taraftarli barça'nin oynadigi guzel futbolu ve galibiyeti hak ettigi için resmen alkisladilar.

Barça zaten tam olarak 4-3-3 oynamiyordu rijkaard'dan evvel az,az 4-3-3'e benzeyen birseyler oynuyordu ama rijkaard bu sistemi tam yerlestirdi cl kupasi ve la liga yi aldi ama sonra oyuncular'in Rijkaard'la problemi onun sonu olmustur ve Ronaldinho,deco belki de eto'o bu yuzden gittiler. guardiola ise takimi hirs ve takim ruhunu asiliadi ve simdi guardiola'da meyvelerini topluyor

Bu sinan denyoo mu ya.Keltoş.Yorumcu dediğin objektif olur.Bu adam hep bjkyi övüyo.Ordaki en iyi adam Ziya Şengül.Gökmen desen,GS düşmanı

sinan hep öyle 8jk ye toz kondurmaz ne şartta olursa olsun.. gökmen zaten nasıl futbol yorumcusu olmuş hayret ediyorum 2 kelimeyi bir araya getiremiyor.. torpilli sanırım..

Sinan Engin'in programda toz kondurmadığı biri var ama o Beşiktaş değil Aziz Yıldırım. Hala Sinan Engin'in Beşiktaşlı olduğunu zannedenler var ya hayret doğrusu! Arkadaşlar açın gözünüzü bu adam Beşiktaşlıysa ben de Çinliyim!

Malesef Bizim çoğu taraftar Ahmet Çakar'ın gazına Gelip F.R Eleştiriyor Benim Canım Buna Sıkılıyo.

ahmet çakar ın dünkü arda eleştirisine %100 katılıyorum.adam bozuk saat gibi bazen doğruyu gösteriyor.

ahmet çakar ın dünkü arda eleştirisine %100 katılıyorum.adam bozuk saat gibi bazen doğruyu gösteriyor.

konuşmasının %70inde arda'yı ingilizce öğrenmediği için eleştirdi -ki arda daha önce ingilizce dersi aldığını açıklamıştı- ve sen % 100 katılıyorsun bu adamım diye konuşan dalkavuğa...:005::005:

Sinan Engin'in programda toz kondurmadığı biri var ama o Beşiktaş değil Aziz Yıldırım. Hala Sinan Engin'in Beşiktaşlı olduğunu zannedenler var ya hayret doğrusu! Arkadaşlar açın gözünüzü bu adam Beşiktaşlıysa ben de Çinliyim!

zaten kendiside saklamıyor,fenerbahçeliyim demişti

konuşmasının %70inde arda'yı ingilizce öğrenmediği için eleştirdi -ki arda daha önce ingilizce dersi aldığını açıklamıştı- ve sen % 100 katılıyorsun bu adamım diye konuşan dalkavuğa...:005::005:

arda nın ingilizcesini gs tv de yabancılarla konuşurken gördük.insan yurtdışında oynayacağım diyorsa yabancı dil öğrenir kişisel antremanlar yaparak eksikliklerini giderir.ama arda boş vakitlerini röportajdada dediği gibi pes oynayarak çok güzel değerlendiyor.kendisine bu kafada devam etmesini öneririm.

arda nın ingilizcesini gs tv de yabancılarla konuşurken gördük.insan yurtdışında oynayacağım diyorsa yabancı dil öğrenir kişisel antremanlar yaparak eksikliklerini giderir.ama arda boş vakitlerini röportajdada dediği gibi pes oynayarak çok güzel değerlendiyor.kendisine bu kafada devam etmesini öneririm.

:m05:

Çoğu kişinin Arda'ya sallarken kimlerden referans aldığını dün anladım. Gökmen Özdenak ve Ahmet Çakar ikilisinin savunduğu şeylerin aynısı söyleniyor forumda Arda için. Şahsen Galatasaray ile ilgili bir konuda Ahmet Çakar ve Gökmen Özdenak ile aynı fikirde olsam bir kez daha durur düşünürüm. Sonra bir daha düşünürüm. Sonra bir daha, bir daha. Hala aynıysa düşünmeyi bırakırım...

Bu arada Serhat Ulueren'in arada "Sallayın, sallayın bir tek Arda var onu da bitirelim" tarzı konuşmaları da tam "The good cop bad cop routine?" di.

Serhat Ulueren: Eleştirin, eleştirin sanki çok yıldızımız varmış gibi Arda'yı eleştirelim.

Yazıklar olsun F.Rijkaard'a diyor. Kamp yapmayan adam. Kamp yapıyor diyor. Nasıl bir ilkesiz adam bu diyor. Ama bilmiyor ki; Kamp yapma kararı Yönetim Kurulu kararıdır. Kralı gelse itiraz edemez ! .

Oturmuş oraya 4 Tane ihtiyar grubu, önüne gelen sallıyor. Rtük'e mail attım dün akşam. Son kale programında Franco'yu zan altında bıraktıları için ve iftira attıkları için !

Gökmen Özdenak'ta çok sinirliydi dün. Franco'ya atılan iftira üzerine çok sinirlendi bi ara Ahmet Çakar'la kavga bile etti.

Orada bi tek adam olan Ziya Şengül var gerisi yalan.

Orada bi tek adam olan Ziya Şengül var gerisi yalan.

Katılıyorum.Hayatımda ilk defa bu kadar objektif olan fenerli gördüm.Bu da kesin çocukken cimbomludur sonra dönmüştür.İmkanı yok böyle iyi fenerli olamaz.Fizik,kimya,dünya kurallarınar ters:D

Bu programa reyting kazandıran kim ne derse desin Ahmet Çakar'dır. Hakemler hakkında söyledikleri. Türk futbolunda ki Gladio'yu çözme çabası. Programda yazdığı senaryolar. Dün Arda için yazdığı senaryo mesela :D

Bu programa reyting kazandıran kim ne derse desin Ahmet Çakar'dır. Hakemler hakkında söyledikleri. Türk futbolunda ki Gladio'yu çözme çabası. Programda yazdığı senaryolar. Dün Arda için yazdığı senaryo mesela :D

Türk futbolunda Gladio'mu varmış? Yoksa onun kendi süslediği hayaller mi? Hayatımda bu kadar boş program bilmiyorum. Bir pozisyonu 20 dakika konuşuyorlar, kavga etmeleride cabası! Resmen komedi. Bazen gülüyorum onları dinlerken, zaten söylediklerine kendileride gülüyorlar. :)

Türk futbolunda Gladio'mu varmış? Yoksa onun kendi süslediği hayaller mi? Hayatımda bu kadar boş program bilmiyorum. Bir pozisyonu 20 dakika konuşuyorlar, kavga etmeleride cabası! Resmen komedi. Bazen gülüyorum onları dinlerken, zaten söylediklerine kendileride gülüyorlar. :)

İşte böyle reyting kazandırıyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt