Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Keltos, Cakar ve Köfte Dudak'li-show basladi ..

Ne saçmalyor bunlar yine?

Bikinili Çakar Kan kusuyo gene Şerefsiz herif...

Serefsiz Sivas'in T2 baglandi.

Ulan sen kiiiiiiiiiim, RIJKAARD kim.

rijkaarda saldırmaya çalışan it oğlu it telefonla katıldı..ve rijkaardın onu sürüklediğini iddaa ediyo şerefsiz haysiyetsiz herif...

Tabiiii, suç Rijkaard'in. :)

Ulan Sivas, sizden NEFRET EDIYORUM!

Ben bu konuda yönetime kızıyorum.Kimse çıkıp da açıklama yapmıyor,cevap vermiyor.Üstüne de mükafat gibi röportaj veriyorlar.Çıkıp cevap vermeleri gerekir,röportaj değil...

Sabır diyorum sadece.Böylelerini gündeme getiriyoruz maalesef.Rijkaard'ı görünce gözlerine inanamadı herhalde...:rolleyes:

Kel Kafasını ....... Gelmiş artistlik yapıyo Rijkaard'a Şerefsiz kanı bozuk...

reha muhtar denyosu arif erdem şuan oynayan tüm futbolcudan daha temizdir araştırılıp temiz olduğu belgelendi hayvan herif hala arifin adını şikeyle anıyor...

bu isim vermeme olayınada kılım bu kadar konus konus isimlere gelince boşver hırt seni !

Gökhan Ünal mükemmel bir gol atmış.Ne kadar çok övdüler öyle.(!)

Abartıda son nokta...

Ben bu konuda yönetime kızıyorum.Kimse çıkıp da açıklama yapmıyor,cevap vermiyor.Üstüne de mükafat gibi röportaj veriyorlar.Çıkıp cevap vermeleri gerekir,röportaj değil...

ben bunu anlamıyorum adamlar bize sövüp sayıyor sonra istedikleri gibi stadımıza tesisimize giriyor.

şerefsiz çakar ettiğilafa bak dün''eğer adnan polat rijkaard ı yollamazsa adam değil''.başkan sen de bu lafı duyup hala bu adamlara röportaj verip stada ve tesislere sokuyorsan harbiden ahmet çakar dediği gibisin:mad:

Dün Ahmet Paşa lütfettiler ben olsam RJ'yi bu geceden kovardım diye....

Serhat Uluerende Lütfettiler yeni sezonda yerine kimi düşünebilir yönetim... Fatih Terim ismi nasıl duruyor....

Sonra Serhat Ulueren soruyor sizce sezon sonunda RJ ile devam etme ihtimaili yok mu

Ahmet Şerefsizi cevap veriyor kusura bakmasın Adnan Polat ama yüreği yetiyorsa devam etsinde göreyim yüreği yetiyorsa....

Galatasaray'ın üzerine oyun oynayan bu Şeref yoksunu Akbabalara inat

Sonuna Kadar Rijkaard!!!!

mondinin fenerden yedigi golleri bugun izlicem kafamda süphe uyandırdı ki 6-0 ve 4-0 lar aklıma geldikce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt