Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

mondinin fenerden yedigi golleri bugun izlicem kafamda süphe uyandırdı ki 6-0 ve 4-0 lar aklıma geldikce

şaka yapıyorsun heralde.bu gerzeklere inanıyorsan aklından şüphe duyarım senin.

adam geçen daha beyanat verdi sırf kadıköy de feneri yenmek için tekrar gs de oynarım diye.

Ne Adnan Polat ne Hakan Şükür Ne Bülent Korkmaz ne Hasan Şaş Nede Arda Turanın (empati kuruyorum)benim kadar Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum...Ben Metin Oktayı hiç görmedim ama belkide onu bu kadar sevmemizin bu kadar anmamızın sebebi yukardaki isimlerin aksine aynen bizim gibi deliler gibi sevmesidir bu armayı...

Yani bu isimlerin yaptığı konuşmalarına,hatalarına bakıyorum ve kendimi onların yerine koyuyorum ve kesinlikle yapmam diyorum..

Tabiki hepsi Galatasaraylı bundan kesinlikle şüphe yok fakat benim Galatasaraylılığım çok farklı..

Belki medyada olsun,bu takımın haklarını yedirtmeme konusunda olsun

Bu yüzden sıkıntı çekiyoruz...

Bu telegol tamammen telekomedi olmuş,futbol konuşulmuyorki

Bunların yaptığı futbol programı değil resmen talk show

zuahhaha gulmekten oldum ahmet çakar'da bikti reklamlardan

"bu ne biçim reklam zirt pirt reklam"

sonra da serhat ulueren guldu çunku canli yayindaydi hahahahah

bu adam sapıttı ya , Galatasaraya çok it , aşağılık oyuncu geldi gitti diyor serefsiz. Bizde oyle bır adam oldu o da su anda kusların gozbebegı

Yönetimin bu programa röportaj vermesini şiddetle kınıyorum!!

yuuuh be cl kazanan adama marka degil demek ....

Ezik bu herifler.Hala Rijkaard'ın hocalık kariyerini tartışıyorlar.

Embesiller toplanmış boşboş yorumlar yapıyolar yine.

Luca Modric bile 21m € etti arda ondan bin kat daha iyi

Adnan Polat da bu heriflere röportaj veriyor ya ne diyim.

Eğer yanlış duymadıysam dün akşam Ahmet Çakar Pele için "yancı" ve "atmış kapağı brezilya'ya oynasana real madridde" "gelmiş geçmiş en iyi 20 futbolcu arasına sokmam", Cruyff için de "eyyamcı" dedi. Ayrıca bana göre gelmiş egeçmiş en büyük futbolcu olan Ronaldo Luis Nazario'ya da "tombik ronaldo" adını taktı.

Eğer yanlış duymadıysam dün akşam Ahmet Çakar Pele için "yancı" ve "atmış kapağı brezilya'ya oynasana real madridde" "gelmiş geçmiş en iyi 20 futbolcu arasına sokmam", Cruyff için de "eyyamcı" dedi. Ayrıca bana göre gelmiş egeçmiş en büyük futbolcu olan Ronaldo Luis Nazario'ya da "tombik ronaldo" dedi.

Bikini Boy'un görevi şov yapmak zaten :) Avrupa futbolundan filan anlamaz zaten,ki bunu hepimiz biliyoruz.

Kendisi'nin,zamanlı zamansız ötmesini,daha öncede dediğim gibi beyninde kalan düdüğe bağlıyorum.Arda'nın yarısı kadar adam olmayanları,Arda yeri gelince g.. etmesini çok iyi bilir.Arda'yı bunlar gibi ite köpeğe yem etmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt