Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Sercan'ın,Servet'in yanından elini kolunu sallaya sallaya geçeceğini bile hesap edememiş Sinan.

forumda amma kel varmış tamam şişko diyelim:)

Kimsenin Rijkaard'ın yanına yardımcı Türk antrenör iddasını sormak gelmedi Rijkaard'a.Ne diyeceğini çok merak ediyordum.

Rijkaard'ın kıyafetini gören var mı ?Türkiye'ye alışıyor adam.:D

Oha Rıdvan'a n'olmuş öyle ya?

yahu bu serhat ulueren denen adam resmen provakatör hep Galatasarayı kötüler böle gaza getirecek şekilde konuşur arkasından reha muhtar gibi futboldan %10 kadar anlayan bir adam ve söz orada Galatasarayı temsil eden çeyrek porsiyon gökmen özdenakk yahu şaka programı gibi rijkaarda sataşmalar sistem yokmuş katil eder bu program bizi çok yalan haber yapıyorlar bizim kulup hala bunlara bir cevap vermiyor...

Biri Gökmen'in ağzına bişi tıkasın saçmalıyor 5 dkdır :D

Gökmen Özdenak ne kadar aptal, ne kadar gerizekalı bir adamsın sen ya? Hala şampiyon olsa da Rijkaard'ı gönderin Fatih Terim'i getirip 5 yıllık sözleşme yapın diyor. Sen bu kulüpten ekmek yemişsin bir de, utanmaz herif!

Gökmen Özdenak ne kadar aptal, ne kadar gerizekalı bir adamsın sen ya? Hala şampiyon olsa da Rijkaard'ı gönderin Fatih Terim'i getirip 5 yıllık sözleşme yapın diyor. Sen bu kulüpten ekmek yemişsin bir de, utanmaz herif!

odun=gökmen özdenak

yahu anlatamazsın ki arkadaşım. rijkaard acaib güzel bir sistem oturtmaya çalışıyo defansdaki adamı heycanlandırmadan geriden ileriye çıkalım barçaya yakın bir sistemle oynayalım diye uğraşıyo bugunki maçtada gördük keyifli maçtı bu takım seneye coşacak ne kupa alırız bilmem o zaman işte gökmenin yorumlarını merak ediyorum

Keltoş hala Rijkaard'ı büyütüyoruz diyo.Allah ıslah etsin :asd:

Bu IQ'su düşük yorumcu kılıklılar iyice saçmalamaya başladı. Rijkaard gitsin Fatih Terim'le 5 yıl sözleşme yapılsınmış. :asd:

Kel Yogi bişeyler çekmiş heralde, Rijkaard gitsin gözümüzde fazla büyüttük diyor. Sonrada, Dünya, Avrupa şampiyonu hocaları getiriyoruz sabredemiyoruz, sistemlerini oturtmaları için sabretmek lazım diyor.

20'li yaşlarda ki çocuk profillerinin geneli(bende dahil olmak üzere) Rijkaard'ı ve Hakan Balta'yı beğeniyor savunmada, fakat yaşları ilerlemiş insanlar (gökmen özdenak) Fatih Terim'i ve Servet'i beğeniyor) yani bam güm futbolunu, onlara göre bir takım hep kapanacak hep savunma yapacak, atarsa şansa bir gol, böyle düşünüyorlar işte, ama yayında oldukları için içindekileri söylemiyorlar, İşte Gökmen biraz belli etti bunu.

Bunlar futbolu biliyorlarsa ben golf oynarım.

Kimsenin Rijkaard'ın yanına yardımcı Türk antrenör iddasını sormak gelmedi Rijkaard'a.Ne diyeceğini çok merak ediyordum.

Bende sırf onun için izledim basın toplantısını ama bu telegolün salak,gözlüklü,mal bir muhabiri var ya bütün soruları soran.O angutun aklına gelmez böyle önemli sorular.

Neyini soracaklar masabaşı haberi zaten kendileri de biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt