Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

telegol komedi ötesi

sirk teki maymunlar bile kiskanarak izliyordur

hayvanat bahçesinden 5 tane çeşit hayvan al koy o koltuklara bana daha tatlı gelir...

Ahmet Çakar: Matadorlar İspanya'nın en cazip, en çekici erkekleridir. Bi havaları vardır. Halbuki beş para etmez çoğu matadorlar çok yancıdır :D

sözlük dilindeki anlatımım

sırf gülmek için izlediğim spor programı.

bu arada şu an tv de hiçbir spor programı adam gibi değil hiçbirini beğenmiyorum daha önce söyledim bu yenilsende yensende ekibindeki adamlarla bir spor yorum programı oluştursan daha zevkli olur çağ atlarız valla olcak elinde para kurcan tv kanalını alcan bunların hepsini ekibine alcan maç yayın haklarını (futbol, basket ne varsa)toplucan hepsini bir kanala uefa'sı şl'si eurolegue'i nba'i (yalnız eurosport tarzı bir tv kanalı olcak 1,2 diye gitcek ihtiyacını karşılayacak şekilde tüm spor dallarından yayınlar yalnız maç anlatımlarında çoğu kimse sevmesede ertem şener, sabri ugan, cem yılmaz, ersin düzen, eski güntekin onay bide bu trt nin dünya kupası nı ve bizim uefa yı aldığımız maçı anlatan varya onu levent özçelik heralde bu spikerlere bayılıyorum

bunları yapman içinde deli gibi paran olması lazım

ulan ahmet çakar o neydi öyle

ahmet çakar: ben dün bilica için boğa dedim.şimdi burdan sesleniyorum hata yapmışım şu anda dünyadaki tüm boğalardan program ve şahsım adına özür diliyorum.:D:D:D:D

reha muhtar: bilica ilkokul 2 den terk bir futbolcu.:D:D:D:D

desene adamın eğitim seviyesi fb ye göre bile fazla.:D

ulan ahmet çakar o neydi öyle

ahmet çakar: ben dün bilica için boğa dedim.şimdi burdan sesleniyorum hata yapmışım şu anda dünyadaki tüm boğalardan program ve şahsım adına özür diliyorum.:D:D:D:D

reha muhtar: bilica ilkokul 2 den terk bir futbolcu.:D:D:D:D

desene adamın eğitim seviyesi fb ye göre bile fazla.:D

:asd: :asd:

Gökmen çıktı GS bilerek atmadı golleri diyor gelde çıldırma.

Gökmen senin o pis suratına ........... Sana küfür mustahak.Sen nasıl GS'lisin!!!

Meymenetsiz. Ziya Şengül bile bundan daha mantıklı yorumlar yapıyor.

hala ısrar ediyor saçmala konusunda yahu gelde çıldırma

ziya bile bizi savunuyor gökmen beyinsizi mal mal konuşuyor

sinan bile bize hak verirken bu dengesiz ne yapıyor böyle ya

Gökmen Özdenak'ın puan durumundan haberi yok heralde. 0-0'lık sonucun ardından fb'nin lider olduğunu idrak edememiş olmalı. Hala GS'ın yattığını iddia ediyor. Bu kadar malca bir yaklaşım olamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt