Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

selçuk yula bile bu gökmenden daha çok galatasaraylıdır !!!

Şu Gökmen Özdenak'ta 1 gram beyin varsa ben de insan değilim.Bir insan ne kadar mantıksız olur deseler şu ayıyı gösterir susarım.

Şu Gökmen nasıl Galatasarayda oynamış anlamış değilim inanılmaz yetenek filan mıydı ?

Hiç kafası basmıyor bu Gökmen'in yahu

bildiğin mal....bir de ayı....:)

gökman bırak G.Saraylıyı adam bile degil ki

suç gökmende değil oraya yorumcu diye oturtanlarda

adamın öyle akıcı bir konuşma yeteneği yok

ilginç kafada lamba yakacak birşey söylermi ? söyleyemez

bi de üstüne böyle saçma sapan iftira atarsa küfür yer taraftarımızdan...

Programın en ezik adamı da,Gökmen'dir.

medyanın en kritik noktalarından birindeki galatasaraylı gökmen özdenak.neden bu hale düştük anlamak zor değil.adamla proğramın başından beri dalga geçiyorlar.söylediği şeylerde dalga geçilmeyecek gibi değil hani.

program formatı gereği böyle konuşuyor.bunlar her program öncesi anlaşıyorlar 4 kişi bir şey diyor kalan biri onların söylediğinin tersi şeyler söylüyor sonra sabaha kadar kavga ediyorlar.danışıklı dövüş bunlarınki

Gökmen Özdenak'ın puan durumundan haberi yok heralde. 0-0'lık sonucun ardından fb'nin lider olduğunu idrak edememiş olmalı. Hala GS'ın yattığını iddia ediyor. Bu kadar malca bir yaklaşım olamaz..

Çapsız çapsız konuşuyor

Ahmet Çakar bir ara bi kapak attı

Gökmenin suratı asıldı hemen :D

Aylardır söylüyorum,şu şerefsize yönetimden biri canlı yayına bağlanıp gerekeni yapsın..Bu şerefsizi izleyip onlar gibi düşünen binlerce cahil adam var..

Yönetim yazıklar olsun böyle adamları hala konuşturduğun için...gökmen özdenağın bir spor programında yorumculuk yapması medyanın ne kadar aciz durumda olduğunun göstergesidir...Şu maçtan sonra bile heleki en kötü sonuç olan beraberlikle ayrıldıktan sonra kendisini Galatasaraylı zanneden bir şerefsiz tarafından böyle bir açıklama yapılması Galatasarayın medyada kimler tarafından nasıl temsil edildiğini ve ne şekilde haklarının savunulduğunu gösteriyor...Bu adamı o programa aldırtmayacaksın.Yumruğu masaya vurup diğer kişilerede gerekli lafları hiç çekinmeden yüzlerine vuracaksın..

Ama malesef Galatasarayın şu anki bünyesinde öyle bir yönetici yok.

telegolü izleyen varsa yazsın ben mi yanlış duyuyorum yoksa melih gökçek yarın maç hakkında satıldı evet öyle bir olay var diye doğruluyor mu

Valla eğer bu şike teklifininde üzerine gidilmesse bu Türk futbolu bitmiş, yazıklar olsun demektir. Koskoca Ankara Belediye başkanı bunları söylüyor düşünün artık.

telegolü izleyen varsa yazsın ben mi yanlış duyuyorum yoksa melih gökçek yarın maç hakkında satıldı evet öyle bir olay var diye doğruluyor mu

Kırmızı kart görmesi için bir futbolcuya 200 bin dolar mı ne teklif edilmişmiş... öyle birşeyler söyledi.

Hatta Vederson alışverişi de söz konusu.Ver Vederson'u al maçı misali...Böyle şeyler ima etti ama sonra hemen düzeltmeye çalıştı da bilmiyorum ne kadar samimi...

melih yanlış istihbarat almış serkana 200000 eura verilmiş

yine senaryolar anlatılıyor ziya şengül bunağı feneri savunuyor

söz konusu fenerbahçeyse bunlardan bişey çıkmaz.eğer biz olsaydık o şerefsiz fenerli kartel medya çıkar galatasarayı yerden yere vurur sürekli gündemde tutardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt