Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

dün durmadan yok neymis fb tek büyük hep kiskanilirmis diye zirlayip durdular

bizi savunacak adam gibi biri yok ki programda neye göre tek büyüksünüz diye soran

dün durmadan yok neymis fb tek büyük hep kiskanilirmis diye zirlayip durdular

bizi savunacak adam gibi biri yok ki programda neye göre tek büyüksünüz diye soran

kim neyi? niye kiskaniyor?.. cakar cakmaz cakan ahmet bayagi yalakalik yapti dun yine.. cok guclu oldugu icin gucluler kiskanilirmis falan filan. :asd: bu arada $u resme bi bakin derim :D

https://1.bp.blogspot.com/_evcX-ihFZMs/S21yGtVzy_I/AAAAAAAAAHI/rDCGqD0S25Q/s640/azizyildirim.jpg

Ahmet iki gündür Fener Lucescu'yu alsın falan deyip duruyor.

Gelmemeli.

Aynen.Gelmez zaten.Aziz işine karışacağı bir adamı getirir.Lucascu o tanıma uymuyor.

Bende gelmez diye düşünüyorum.Daha 1 yıllık sözleşmesi var.2 senedir biz istiyoruz.Daha sözleşmem var diyor.Fener'e de gelmez, yada umarım gelmez.:SS:

Manuel Pellegrini mazlum bir tip,onu getirip ''Manuel'' de takılır Aziz.

Hadise'nin güzelliğini tartışıyorlar.Ne diyim artık çüş.

Bu Ahmet Çakar Adamlığı Bıraktım İnsan bile Değil. Şerefsizin Önde gideni.

Yaw adamlar Hadisenin gözünden bacaklarindan kalcalarina kadar heryerini yorumladilar

Yok böyle bir programm :asd:

böyle bir saçmalık yok, reha zavallı kadına saygısız diyor, ama İstiklal Marşını 8 kere çaldırıp, aralarda konuşuyor, çocuk oyuncağı mı bu reha, cılkını çıkardınız, kadın ne güzel söylemiş işte...

sizinkisi saygısızlık asıl..

İstiklal Marşı, cover parçası değildir.Hadise onu kafasına göre ''Soul'' tarz da okuyamaz. (kendi görüşürüm)

Simdi Hadise kendine gore yorumlamis.. acikcasi ben begenmedim ama bu kadar cok tepki vermeye ne gerek var.. bir spor programinda bu konunun bu kadar konusulmasi ve hadisenin fiziki ozelliklerine kadar tartisilmasi da ne oluyoki.. Bi daha hadiseye okutmazlar olur biter.. :rolleyes:

İstiklal Marşı, cover parçası değildir.Hadise onu kafasına göre ''Soul'' tarz da okuyamaz. (kendi görüşürüm)

saygı duyarım, bence de arada sırada özellikle maçlarda böyle şeyler yapılabilir, sonuçta futbol bir eğlencedir, savaş değildir birşey değildir.

açıkcası tsl'de her maç öncesi İstiklal Marşı'nın okunması, herşeyden önce marşın kendisine zarar veriyor, maneviyatını azaltıyor, marşın her haftasonu okunması ayrı etki yaratır, önemli ve tarihi günlerde okunması ayrı bir etki yaratır, bence marşın bir özelliği olmalıdır.

saygı duyarım, bence de arada sırada özellikle maçlarda böyle şeyler yapılabilir, sonuçta futbol bir eğlencedir, savaş değildir birşey değildir.

açıkcası tsl'de her maç öncesi İstiklal Marşı'nın okunması, herşeyden önce marşın kendisine zarar veriyor, maneviyatını azaltıyor, marşın her haftasonu okunması ayrı etki yaratır, önemli ve tarihi günlerde okunması ayrı bir etki yaratır, bence marşın bir özelliği olmalıdır.

Marşın özel günlerde okunması tezini bende fazlasıyla savunuyorum.Hatta bayrağımızın bile her zaman kullanılmasını istemiyorum.Mesela;adam bayrakla dışarı çıkıyor veya arabasına bağlıyor,ondan sonra bayrak yerlerde sürünüyor.Manevi değerlerimize daha fazla sahip çıkmamız gerek.

Hadise için ;

Ahmet Çakar ; Kalçası büyük,kurbağa gözlü bir kız

Serhat Ulueren ; Yok hocam. Gayet güzel bacakları var.

Alemsiniz ya siz :D

hadisenin okumasını beğenmedim bende.

ama bu terbiyesiz ahmet çakar a birilerinin haddini bildirmesi lazım.hadise için kurbağa gözlü kocak...lı diye hakaret edip hadisenin okumasını beğenmeyen reha ya sen ergenekoncusun ondan beğenmedin demek terbiyesizlik bu adam orada nasıl duruyor anlamadım.

ikincisi istiklal marşı sadece milli maçlarda okunmalı.ligde her hafta 9 kez çalarak maneviyatını yitirmesine neden oluyorsunuz.uefa gibi bulun cl marşı lig maçlarında onu çalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt