Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

nerden cikartmislar ki bu tarz bir hareket yapmayi, sonucta herkes biliyor brezilyanin ulusal marsi hep ayni ingilterenin hep ayni sekilde caliniyor, bunlar benim aklima gelenler dunya kupasinda euro 2008 hep tek bir yorumla yorumlandi marslar bizimkide boyle olmaliydi, sonucta o bir remix parcasi degil ki kalksin hadise onu degisik yorumlasin. hata hadise de degil aslinda onu oraya cikartan organizasyon gorevlilerindedir bence

Melih bey gerçekten süper bir hatip. Konuşmayı biliyor, özellikle kapak konusunda. Videoları izledim, Aziz morarmış, kızarmış, bozum bozum olmuştur eminim :D

Ahmet Çakar büyük yalakalık sergiliyor. Şimdi de şampiyonluk önemli değil, aziz yıldırım fenere mükemmel bir imaj kazandırdı fln diye zırvalıyor. Yahu küfür etsen başka, bu programı niye izliyorsun deseniz haklısınız ama bu adamlar komedi programı gibi.

Şu tüzük konusu hiç konuşulmadı koca GSC forumunda yav nasıl olur?Resmen komplo var.

Şu tüzük konusu hiç konuşulmadı koca GSC forumunda yav nasıl olur?Resmen komplo var.

Çoğu kişinin tüzük hakkında bilgisi olmayabilir. Doğaldır da. Ama tek bir konu var, Adnan Polat'a yapılan saygısızlık. Bunun hakkında bir konu açılıp tartışılabilir.

Çoğu kişinin tüzük hakkında bilgisi olmayabilir. Doğaldır da. Ama tek bir konu var, Adnan Polat'a yapılan saygısızlık. Bunun hakkında bir konu açılıp tartışılabilir.

Bu muhalefet değilmiydi kaybetsekte kazananın yanında olucaz desteklicez diyen ne iki yüzlü adamlar bunlar.Şu camianın kurtulması gerek bunlardan artık.

Bu muhalefet değilmiydi kaybetsekte kazananın yanında olucaz desteklicez diyen ne iki yüzlü adamlar bunlar.Şu camianın kurtulması gerek bunlardan artık.

60-90 yaş arası prostat takımı diyorum ben onlara. 10 yıldır yaşadığımız kötü dönemin tamamen tek sorumlusu onlardır. Adnan Polat'a kızdığım tek nokta bunları hala barındırması.

Gökmen angutu daha Fatih Terim diyor.

ne yapmış bu rijkaard ahmet çakara çok merak ediyorum

Bunlar hala devam mı ediyor yahu program yapmaya..? İzleyip güleyim bari, eğlence çıktı akşam akşam :)

ahmet çakar belki de ilk kez doğru konuşuyor...

Ramazan ayında çıkar dengesizin birisi sen nasıl adamsın ulan içki içilir mi diye bir ingilizin kafasına sıkar, sonra çık işin içinden çıkabiliyorsan...

yapmadığımız şey de değil bkz. leeds maçı...

devam eden bir turnuvada 2. maçtan önce bu olay oldu diyelim...

o günden sonra 30bin ingilizin asayişini nasıl sağlarsınız...

yemin ediyorum meydan savaşı çıkar...

3.lige terfi maçında Özgüç Türkalp'e saldırmışlar...

Foxta bir spor programında

Galatasaraylı bi futbolcunun oglu rahatsızlanmış ama oglu yokmuş öyle birşeyler diyorlardı :D

Foxta bir spor programında

Galatasaraylı bi futbolcunun oglu rahatsızlanmış ama oglu yokmuş öyle birşeyler diyorlardı :D

Jo, Rijkaard'a oğlum hasta Brezilya'ya gitmem lazım demiş daha sonra Jo'nun oğlu olmadığını öğrenmiş Rijkaard ve izin vermemiş. Jo'da Florya'dan eşyalarını toplayıp kaçmış.

ahmet çakar belki de ilk kez doğru konuşuyor...

Ramazan ayında çıkar dengesizin birisi sen nasıl adamsın ulan içki içilir mi diye bir ingilizin kafasına sıkar, sonra çık işin içinden çıkabiliyorsan...

yapmadığımız şey de değil bkz. leeds maçı...

devam eden bir turnuvada 2. maçtan önce bu olay oldu diyelim...

o günden sonra 30bin ingilizin asayişini nasıl sağlarsınız...

yemin ediyorum meydan savaşı çıkar...

İstanbul'da ölen İngiliz'lerin hikayesini bilmiyorsan alkole bağlama arkadaşım.

Engin Verel :) Adamım ya :D

Bomba Gökmen'den geliyor ;

Fatih Terim Ankaragücünden geldi teknik direktör oldu aslanlar gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt