Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ahmet Çakar, "Adnan Polat, Aziz Yıldırımla baş edemez" dedi. Nedenini açıklamam dedi. Biraz midemi bulandırdı. Trabzon, Bursa, Beşiktaş başkanları Aziz Yıldırımla mücadele eder ama Adnan Polat edemez dedi. Bizzat Adnan Sezgin'den aldım bu bilgiyi demese inanmazdım. Kişisel bir şey mi vardır nedir? :( Adnan Polat mutlaka gerekli açıklamayı yapmalı.

Allah askina biri su telegoldeki *****cileri susturun.

Adami katil edecekler.

Bu kadar bos, laf olsun torba dolsun konusanlari cikartanin ....

Sinan Engin kadar sinsi bir adam tanımadım. Bjkli mi fenerli mi anlamadım ama her yorumunda Galatasaray'ın altını oymak için elinden geleni yapıyor. Aykut'un, Bursa'nın golünü kurtardığı pozisyon için iyi ki kurtardı demişti. Zaman zaman fenerliliğini feci belli ediyor. Elano gitmesin parasını alsın yatsın dedi şimdi de.

Sinan Engin, Servet'in kankası heralde.Sanane be adam kimin gidip kimin kalacağından.

Sinan Engin, Servet'in kankası heralde.Sanane be adam kimin gidip kimin kalacağından.

Valla renkdas ,

gorende veriyor sanacak.

Bide utanmadan rijkaarda laf atiyorlar.

Sanki Hepsi anlasmis gibi GS'ye ve yonetimine yukleniyorlar hele su Cakal denecek herif....

Yonetimi indirmeye calisiyorlar.

Destek cikmamiz lazim artik.

Gökmen tam insalık dışı zaten. Ziya Şengül bizi daha çok savunuyor. Rijkaard'a taktılar kafayı.

oooo rıjkaard la teke tek cıkalım dıyo ahmet cakar :D:D gokmene gelınce , hıc gelmeyelım ona:D

Sinan diyorki; Schuster iyi adam,Real'i şampiyon yaptı iki sene boşta gezdi o kadar.Yav Arkadaş!! siz değilmiydiniz, Rijkaard niye boşta gezdi bir sene diyen.Şimdi kıçı kırık Schuster'in başarısını anlatıyosunuz bize.Riyakarlığın da bir sınırı var ama bunlar sınır tanımıyor.

Sinan diyorki; Schuster iyi adam,Real'i şampiyon yaptı iki sene boşta gezdi o kadar.Yav Arkadaş!! siz değilmiydiniz, Rijkaard niye boşta gezdi bir sene diyen.Şimdi kıçı kırık Schuster'in başarısını anlatıyosunuz bize.Riyakarlığın da bir sınırı var ama bunlar sınır tanımıyor.

Sinan akilli olsun

Böyle yorumculara yazıklar olsun.

Valla ben ilk başta seyrediyordum sonra Çakar "Polat-azizle başedemez", ben bişeyler biliyorum falan diyince seyretmeyi bıraktım. Reyting için her türlü rezilliği yapacak sirk palyaçosu bunlar. Galatasaray düşmanlığınıda normal karşılıyorum. 2 maç süper oynarsak dünyanın en iyi kadrosu Galatasarayda demeye başlarlar.

ya sinsi adamlar fener ve kargayı savunuyor.. bizim ki de dana yalamış gökmen... 5 cümle kuruyo.4 ü aynı..

Yandaş medyanın adamları. İzleyeceksin, gülüp , geçeceksin. Vuvuzela olayı zaten yetti :D Bir de sinan ne dedi öyle ya kulüp başkanları bizi izlesin, hatalarını söylüyoruz, işte çıktı vs.. :D yıllardır aynı sallama, palavralar vs.. hay Allahım ya :D

Bu Serhat Ulueren Elano'yu kanat oyuncusu sanıyor sanırım.Galatasaray yanlış yerde oynatıyor bak Dunga yerine koyunca nasıl da oynuyor lafları ediyor paso.Şaka gibisiniz.

Serhat Ulueren, kendi gibi salak insanları ekran başına toplamak için zekilik yaptığını sanan, kendi gibi salak olanlardan da salak olan bir adam.

Her sabah 9 da transfer açıklanacak demişti serhat hala neden izliyorsunuz ve prim yaptırıyorsunuz ha hürriyet almışsınız ha bunların reklamlarını izlemişsiniz yorumlarını dinlemişsiniz aynı hesap izlemeyin abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt