Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 | Kanal D | Pazar | 20:00

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
s-a746480fcf8e7b9a6bfac6b17d17ced51787ec64.jpg

Bir döneme damgasını vuran ve şimdilerde ünlü olan pek çok ismin yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar programının yeni versiyonu geliyor.

Ekranların beğeni ile izlenen eğlence programı Çok Güzel Hareketler, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosuyla izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle “Çok Güzel Hareketler 2”, 10 Şubat Pazar akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

cokguzelhareketlerbunlar-2-700x489.jpg

6 bin başvuru arasından seçilen Çok Güzel Hareketler 2’nin ekibi, yaklaşık iki yıl boyunca sahne, senaryo ve oyunculuk eğitimlerinden geçti. Birbirinden yetenekli 22 gençten oluşan yeni ekip, sadece oyunculukları ile değil, kendi yazdıkları skeçleri ile de izleyenleri kahkahaya boğacak.
Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, 10 Şubat Pazar saat 20.00’de Kanal D’de!

Bu devam serileri ilkinin yaptığı etkiyi yapamıyor.

ilk ekibin sümüğü bile olamaz bence

Yılmaz devamını yapıyorsun bari bir demet tiyatro 2 yap.

tiyatrocuları iyi bilirim hele ki bkm kökenliyse
Şahsen ben Marseille'de yaşayan biri olarak ilk bölümlerde pek tanımıyordum kimseyi. Eser'i Aliye'den, Büşra'yı Kutsal Damacana'dan, Şahin'i de Sır Kapısı'ndan tanıyordum. Diğerlerini izlememiştim doğrusu.

ilk etkiyi asla veremeyeceği fragmanlarından bile belli...

murat, bülent, bööşra, zeynep, oğuzhan, ibo alayı efsaneydi be o aralar..

Geri
Üst Alt