Çok Şey mi İstiyorum ?

za2enapu.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu sene ligi 2. bitirsek,

Türkiye kupasını alsak,

Bayan baskette şampiyon olsak,

Erkek baskette şampiyon olsak,

Liverpool şampiyon olsa,

Atletico şampiyon olsa,

Beğendiğim hatun teklifimi kabul etse,

İstanbulda bi ev alsam kendime,

2014 benim için unutulmaz bir yıl olur, sizce çok şey mi istiyorum?

Not: Tüm bunların hepsinin 1 ay içinde olma ihtimali çok yüksek bu arada..

fener düşse

Bu sene ligi 2. bitirsek, ZOR

Türkiye kupasını alsak, ZOR

Bayan baskette şampiyon olsak, BELKİ

Erkek baskette şampiyon olsak, İMKANSIZ

Liverpool şampiyon olsa, ZOR

Atletico şampiyon olsa, ZOR

Beğendiğim hatun teklifimi kabul etse, ORASINI BİLEMEM

İstanbulda bi ev alsam kendime, ORASINI DA BİLEMEM

HAYAT BAYRAM OLSA :(

Sen de amma pesimistmişsin be arkadaş.

- Futbolda 3 hafta kala 1 puan öndeyiz ve 2 maç içerde, ipler elimizde ve biz puan kaybetsek bile Beşiktaş da kaybedeceği için ZOR değil.

- Türkiye Kupası'nda finaldeyiz. Rakip bir Anadolu takımı. Avrupa'daki finallerde bile kazanabilen finallerin takımı Galatasaray, Eskişerin önünde de favoridir.

- Bayan basketbolda Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuşuz fb'yi madara etmişiz ve seride 2-0 öne bile geçmişiz. Bu saatten sonra o kupayı bizden alabilecek bir babayiğit yok dünyada. Ona belki demişsin bence yüzde 99.

- Erkek basketbol şampiyonluğuna imkansız demişsin. Kalan 4 maç kolay ve hepsini alırsak 4. olup Beşiktaş ve Banvit'le eşleşiyoruz. Beşiktaş zaten kekimiz, Banvit de playoff stresini kaldıracak çapta değil. 2'sini de geçer finalde Fb-Efes galibiyle oynarız. Efes'e karşı saha dezavantajı da olmaz, biraz kasarsak fb de bu sene elenmeyecek takım değil. Euroleague çeyrek finalisti bir takıma lig şampiyonluğu için imkansız denemez.

- En zor maçı olan Valencia deplasmanını kazanan Atletico, 2 iddiasız takım Levante ve Malaga'yı da devirip şampiyon olur. O da zor değil yani.

- Liverpool konusunda haklı olabilirsin bir tek. O da kendi salaklığına ipleri teslim etti ama Everton belki bir kıyak yapabilir.

Kısaca bunların hepsinin olma ihtimali bence sanılanın aksine çok da zor değil ama arada 1-2 tane fire verirse de şaşırmam..

Liverpool'un işi zor artık. Gerisi tutar, kız ve ev olayı da sana kalmış.

Geri
Üst Alt