Çok Tehlikeli Bir Sezon Bizi Bekliyor!

Net bir şekilde siyasi tehdit ve engellemeler var Galatasaray'a karşı.

Yoksa bu kadar amatör bir transfer sezonu yaşanmazdı.

Ayrıca diğer 13-14 Anadolu takımı da, tamamen şike ve teşvikten yana oldukları için, Galatasaray'a oyuncu satarken 10 milyon, FB'ye satarken 5 milyon diyorlar.

Bol şaibeli, bol şikeli, bol hatır şikeli bir sezona daha girmek üzereyiz.

İki gündür içimde rahat şampiyon olacağımızı düşündüren garip bir his var. İnşallah oluruz. Bu kadar kötü bir görüntü varken sebebini bende daha çözemedim neden böyle düşündüğümün. :)

Ayrıca diğer 13-14 Anadolu takımı da, tamamen şike ve teşvikten yana oldukları için, Galatasaray'a oyuncu satarken 10 milyon, FB'ye satarken 5 milyon diyorlar.

Kulübün, perde arkasında mevcut siyasi güce boyun eğmiş olabileceğinden bende şüphe duyuyorum ve malesef beni en çok üzen de kulübümün bana bu intibayı veriyor olması :crushed:

bu yönetim kafasıyla 3. lük bile başarı!!! ünal aysal'ın hiç bir şey umurunda değil takım kötü gitse hiç durmaz kaçar gider. adam için G.Saray bir şey ifade etmiyor ne de olsa.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0rg_hFKffNs[/media]

Bir şeyi unutuyorlar beyler. Seyirci!

Yakarız ulan arenayı mesele takımı gaza getirmek. Öyle olursa arenadan hiçbir takım çıkamaz.

Saygılar...

Kulübün, perde arkasında mevcut siyasi güce boyun eğmiş olabileceğinden bende şüphe duyuyorum ve malesef beni en çok üzen de kulübümün bana bu intibayı veriyor olması :crushed:

Benim söylemeye çalıştığım endişelerimi.sizler gayet güzel anlatmışsınız. İkinize de Teşekkürler... :tiphat:

sneijder disinda önde güvenebilecek bir oyuncumuz var mi? yok

bu adamin kötü oynadigi maclarda galibiyet yüzü bile göremeyiz

prandelli ile ergin ataman ve ekrem memnun hocalarımıza cok güveniyorum fırtınalı denizde bunlar bizi limana sağ salim yanaştıracaklardır ama dış güçler bunu ne derece engelliyebilir onu kestiremiyorum rakipler ne kadar güçlü olursa olsun teknik adamlar konusunda biz öndeyiz.

Juventus,Real Madrid,Kopengah grubundan çıkmış bir Galatasaray için sorun yok :D

Şike aktörlerinin tamamı hala aramızda, hepsi faal şekilde görev başında. Teknik direktörü, yöneticisi, futbolcusu, medyası... Bu aktörlerin olduğu ortamda nasıl temiz futboldan bahsedilebilir?

Mağdur edebiyatını kullanan medya gücü, algı operasyonunu iyi yürüterek dengeyi (şimdilik de olsa) Fenerbahçe lehine çevirebildiler. Bu adamlar da ceza görmeyerek bir anlamda ödüllendirildiler ve süreçten güçlenerek çıktılar.

Bin beterini bekliyorum bu yıl. Demirören ve medyadaki ağır abilerin "dil çıkarttı, Emre 'ye çık işareti yaptı ve dans etti" diye ağır eleştirdikleri Melo 'nun ilk kırmızı kart görüşünde şenlik kopacağını öngören başkası yok mu koca forumda?

eğer iyi bir deplasman karnemiz olursa şampiyon oluruz.. geçen sezon kaybettiğimiz deplasman maçlarını kazanalım yeter.

Ah ah. Tecrübe böyle bir şey gençler... :nargile:

rezil bir sezon olacak

mancini'yi yollamak büyük hata idi

en önemli ihtiyac forvet iken forvet ismi bile gecmiyor

En azından hayal kırıklığı yaşama riskimiz yok. Kimsenin takımdan bir beklentisi yok çünkü.. :redface:

Geri
Üst Alt