Colin Kazım-Richards, Resmen Celtic'te!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
CaJ3gD7XEAABMpj.jpg:large

Son olarak Feyenoord forması giyen Colin Kazım-Richards, transferin son gününde İskoç devi Celtic'e transfer oldu.

Bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursaspor forması da giyen Colin Kazım, Ada'nın yolunu tuttu. Son olarak Feyenoord için ter döken ve son zamanlarda takım içinde büyük problemler yaşayan milli oyuncu, transferin son gününde İskoç devi Celtic'le anlaşma imzaladı. Colin Kazım'la 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Celtic, transferi resmen duyurdu. Böylece Nadir Çiftçi'yi Eskişehirspor'a kiralayan yeşil-beyazlılar, bir başka Türk futbolcuyu kadrosuna katmış oldu.

Colin Kazim-Richards signs for Celtic | CelticF

Menajer bunun fena iteliyor

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feyenoord dan kovuldu resmen.

Kazım'ı severdim ben, polarcılar boş yere bizde ki kariyerini bitirdiler.

Biz alabilirdik aslinda.Yoklukta gideri vardi.

Deli takıma gitmiş Aykut ve fener klubesine çektiği hareket haala aklımda :D

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Orasi oyle ama bunun bir diger aciklamasi da gittigi takimlarin genel olarak maddi acidan iyi olmayan tarihi takimlar.

Klasik bir tabirle "şimdi bu adam torunlarına diyecek ki, ben fb'de, Galatasaray'da, Olympiakos'da, Feyenord'da, Celtic'de oynadım" etkileyici bir kariyer :D

Klasik bir tabirle "şimdi bu adam torunlarına diyecek ki, ben fb'de, Galatasaray'da, Olympiakos'da, Feyenord'da, Celtic'de oynadım" etkileyici bir kariyer :D
CV de cok hos durur orasi kesin, peki kac gol attin nasil oynadin diye devam ederlerse orada problem cikar :D

Geri
Üst Alt