Come To Galatasaray Talisca!

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Feghouli - Fernando - B2B - Ayagi temiz solak wide midfielder
Gomis - Talisca

Cok can yakacak FT 442'si olurdu

Açık konuşmak gerekirse takımımızda görmek isterdim

O vakit konuşmaya bile deymez. Okadar para kimse vermez Türkiye'de ve veremez de. Hem vere bilse gidip talisca ya mı vereceğim okadar miktarı. O paraya çok daha kaliteli oyuncular alınır

Kendisi dogru kullanildigi takdirde topcunun hasi, ama alamayiz ben de onu diyorum

Kotu topcu diyenler sacmaliyor, pahali tabii piyasasi cok yuksek iki senedir CL'de show yapiyor cunku

Talisca bizde cok is yapar.

Ama maliyeti coook asiri sisik.

O fiyata almamaliyiz.

Bu Belhanda denen herif yerine birileri sart.

Orta sahalarimiz skor uretmekten aciz. Skorer en az 2 orta saha sart bize. Talisca iyi olur ama muhtemelen biz sattigin kadar al cezasi yiyebiliriz.

yalnız şöyle bi durum var sadece bjk nin 21m€ ya satın alma opsiyonu var. benfica'ya döner ise en az iki katına satarlar. yani olasılık dışı.

karaktersiz topçu istemiyoruz.sadece kendisine oynayan bir adam bu.

kagawa isteruk.

Yahu bu adami niye alacan? Allah var yetenekli fistik gibi ama gozu disarda olan bir kari gibi dusun..
kariyi surekli memnun etmek zorundasin. cunku ingilizlere, ispanyollara surekli goz kirpacak.

olmadı karıyı satarız paramızı kazanırız

Donk'a dirsek atip kendini yere birakip hakem diye agliyan kahpe taliscayi koskoca Galatasaray'a layik goruyorsan senin kafanda sorunlarun vardir demektir.
Talisca nın takımının menfaatleri için bunları yapmasına kızyorsun ama; bir zamanlar bizdeki çirkef Arif Erdem i de taraftarlar el üstünde tutuyordu..
Aslolan takım menfaatleri ise bu konuda en dürüst olan Lulian Filipescu idi...
Centilmen birisi olsaydım eğer; futbol değil bilardo oynardım demişti..
Emre Çolak'lı Deportivo Küme Düştü

45 Milyon € serbest kalma bedeli var

O paranın yarısına 2 tane canavar gibi B2B orta saha al çok daha iyi ...

Adami maliyeti uzerinden konusuyorsunuz da , bu oyuncu besiktasli degil mi ? Neden baska takima gitsin ulkede ?

Ndiaye simdi kalkip fb ye gelir mi mesela

yalnız şöyle bi durum var sadece bjk nin 21m€ ya satın alma opsiyonu var. benfica'ya döner ise en az iki katına satarlar. yani olasılık dışı.
Portekizli menecerlerle iyi ilişkiler kurulabilirse 21 M€ luk bck opsiyonu için (bck opsiyonu kulanmayacağını beyan ettikten sonra tabii ki) devreye girebiliriz. Benficanın da bu işten bir zararı olmaz ama, primli topçunun, eti ve sütü yanında; kılından tüyünden de pay almak isterlerse işler değişir..

Geri
Üst Alt