- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.729
- 5.198
https://www.youtube.com/watch?v=s9qe-pf3g2U
ne bk yıyecegını şaşıran ınsan evladının yeni icadı
ne bk yıyecegını şaşıran ınsan evladının yeni icadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz o kondomu almak icin ne utangacliklar cektik markette hele bayansa durumun kritik bunlar oyuncak gibi kullaniyor yahu.
La marketciyim bayanlar bile kondom aliyor kadin sanki sakiz aliyor ha.Bir tanesi soruyor hangisi olur diye bende cevaplamakta utandim tabiYasin öyle deyince ilk kondom alışım aklıma geldi
Barkodu makineden geçmeyince sesli bir şekilde sorumlu kişiye sormuştu kasiyer. Arkamda da sıra vardı. Çoluk çocuk , veliler falan...
Zor olmuştu baya![]()
La marketciyim bayanlar bile kondom aliyor kadin sanki sakiz aliyor ha.Bir tanesi soruyor hangisi olur diye bende cevaplamakta utandim tabiAdamin biri vardi haftada 5 kutu kondom aliyor
![]()
La marketciyim bayanlar bile kondom aliyor kadin sanki sakiz aliyor ha.Bir tanesi soruyor hangisi olur diye bende cevaplamakta utandim tabiAdamin biri vardi haftada 5 kutu kondom aliyor
![]()
1 kutusu 2 günde bitiyo ee normal
La adam hergun mu yatiyor ulan1 kutusu 2 günde bitiyo ee normal
La adam hergun mu yatiyor ulan![]()
1 kutuda 3 tane oluyor genellikle. 2 günde 3 kez sex yapmak![]()
Valla bana cok geldi bayanlar atiyorlar onume.Musteri yogunlugunda alanlar var.Vay anasını satayım millet ekşinin dibine vuruyor demek...
Yalnız bayanların kondom alışıda ilginçmiş. Belkide meslek icabı desem ayıp etmiş olur muyum?
Buradaki yabancı kızlar bile kondom almaz. Erkekler alır. Normalide odur...
Gayet iyi bence evli arkadaşların fikri daha önemli![]()
Valla bana cok geldi bayanlar atiyorlar onume.Musteri yogunlugunda alanlar var.