Conte: ''Hakem Benfica'ya çalıştı''

Herifler 60. Dakikalarda kırmızı gördü. 30 dakika 10 kişi oynadı ve juventus gol pozisyonuna dahi giremedi. Benfica Juventus'dan çok daha iyi bir takım. Hakeden kazandı.

Conte her maçtan sonra ağlıyor kendi evinizde oynanacak finale çıkamıyosanız yarı finalde Benfica yı yenemiyorsanız büyük takımız demiyeceksiniz ithal şikeciler.

juve'nin pirlo disinda kilit acacak oyuncusu yok aynisi bizim macta da olmustu. anca kanatlara top sisirip iceri ortalayip duruyorlar sürekli.

Hahahahahaha.

Aglamaya biraksin, 9 kisilik Benficaya karsi yenildiler.

Evlerinde her oynadıkları maçta penaltı atma zorunlulugu var sanıyor galiba.İyi alışmış beleş penaltılara.

Adımın Juve'den sonraki durağı şikebahçe olacak sanırım. Müthiş bir kan uyuşması olur. :)

hakem benfica lı futbolcu atmak için fırsat kolladı neden bahsediyor bu.

bu ikili ligde ne yapiyor bilmiyorum ama benim izledigim avrupa maclarinda kreatif yanlarini göremedim pek. hep baski kurup pozisyon yaratmaya calisiyorlar.

3-5-2 ancak Italyada çalisiyor, ben Juve olsaydim geçen sezon Götze ve Di Maria gibi iyi hücum orta saha oyuncu ve kanat oyuncusu alirdim 4-2-3-1 oynardim.

3-5-2 ancak Italyada çalisiyor, ben Juve olsaydim geçen sezon Götze ve Di Maria gibi iyi hücum orta saha oyuncu ve kanat oyuncusu alirdim 4-2-3-1 oynardim.

aynen öyle bir seyler yapabilirlerdi, 1-2 kreatif oyuncu alip. 3-5-2 cok igrenc bir sistem.

Bu herifte her yenilgiden sonra ağlıyor.

Tapatalk

Geri
Üst Alt