Copa del Rey Final | Barcelona 0-1 Real Madrid | 20 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: Copa del Rey Final | Barcelona 0-1 Real Madrid | 20 Nisan | Maç Sonucu

işte Ronaldo işte Mourinho

Cevap: Copa del Rey Final | Barcelona 0-1 Real Madrid | 20 Nisan | Uzatmalar 2.Yarı

Barca iyi takım ama bir Dortmund değil!

İyi bu sayede Real'in nasıl kupa kaldırdığı gördük.

Pepe'nin ikinci sarı karttan atılması dışında falsosu yoktu. Ama Pepe'nin ilk kartı da hatalıydı. Başka maça etki edecek bir hata yapmadı.

yapma sercan biraz objektiv oll pepe nin pozisyinlarina dikkat et bütün hareketleri tabanla ve hic topu iskaladiktan sonra geri cekmiyor yani hep kötü niyetli düsünce topa vuramadimmi adama vuriyim düsüncesi yaa zaten konustugumuz pepe bu adami herkez biliyor adam tamm bir futbol katili lugano bunun yaninda melek kalir

Eleman baymış.

Messi'yi gören oldumu beyler?

yapma sercan biraz objektiv oll pepe nin pozisyinlarina dikkat et bütün hareketleri tabanla ve hic topu iskaladiktan sonra geri cekmiyor yani hep kötü niyetli düsünce topa vuramadimmi adama vuriyim düsüncesi yaa zaten konustugumuz pepe bu adami herkez biliyor adam tamm bir futbol katili lugano bunun yaninda melek kalir

Abartma objektif ol derken, sen olmuyorsun. Pepe orta alanda sahanın en iyisiydi. Xavi ve İniesta gibi adamları oynatmadı resmen.

Boşverin katalan arkadaşlar, zaten Kralın kupasıydı

C.Ronaldo gene klasını gösterdi. Uzun zamandır formsuzdu, bu maç iyi oynadı. Rıdvan'ın da dediği gibi, kuvvetli olduğu zaman izlemesi ayrı bir keyif. Ama tabi gecenin yıldızı Di Maria'ydı.

Abartma objektif ol derken, sen olmuyorsun. Pepe orta alanda sahanın en iyisiydi. Xavi ve İniesta gibi adamları oynatmadı resmen.

evet adamlara girmekle önemli degil yaw tebrikler real e diyelim bitsin sl liginde görüsürüz

C.Ronaldo gene klasını gösterdi. Uzun zamandır formsuzdu, bu maç iyi oynadı. Rıdvan'ın da dediği gibi, kuvvetli olduğu zaman izlemesi ayrı bir keyif. Ama tabi gecenin yıldızı Di Maria'ydı.

Yanlız cok gol kacırdı son dkkalarda getirdigi topları verse 2 gol attırırdı biraz aklını kullansa cok daha iyi olur

c-ronaldo-resimleri.jpg

Selam, ben Outro Lex müziğiyle dans eden çocuklarla bir gördüğünüz, bencil oynadığımı düşündüğünüz, olmasamda olur düşüncelerine kapıldığınız adamım. Koydum. :D

Ben Barcolana'yı destekliyorum. Ama, yenildiği için hiç üzülmedim. O hissiyatı bir tek Galatasaray ve Samsunspor'da yaşıyorum. Sonuçta hiçbirimiz Kralın soyundan gelmiyoruz. Yada Katalan değiliz... :)

O değil de, 115. dakika da fln, Ronaldo fena çalım attı Messi'ye. Niye kimse bahsetmiyor? Aynısını Messi yapsa, şuan yırtına yırtına anlatılıyordu. :)

Geri
Üst Alt