Copa del Rey Final | Barcelona 0-1 Real Madrid | 20 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: Copa del Rey Final | Barcelona 0-0 Real Madrid | 20 Nisan | İlk Yarı | NTV Spo

Barcaya olan güvenimiz tam

Cevap: Copa del Rey Final | Barcelona 0-0 Real Madrid | 20 Nisan | İlk Yarı | NTV Spo

Mesut Özil, Dünya'nın sayılı futbolcularından biridir. Mesut Özil, Dünya'nın gelmiş geçmiş en başarılı takımında forma giymektedir. Fakat bunlar Mesut Özil'in vatan haini olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mesut'un olayı şuna benziyor. Ben Almanya'da doğdum, Almanya'da eğitim gördüm. Türkiye maçında Almanya tribününde Almanya için bağırmalıyım. Kısacası saçmalık.

Noldu len Uzay takiminin Uzayli taraftarlari? Ezildiniz resmen. Ah be Pepe, girseydi o be canim.

Ronaldo dökülüyor bu arada, Mesut top ayagina gelince topu süremiyor heyecandan ama paslari falan yine olaganüstü.

bence bosuna sevinme barca alir bu maci görüceksin

iyi güldüm

seref aydin:

"mesut yine saydiriyor macta. baski yaptigi sirada hakem faul calinca "... cocugu" diyerekten salladi. ama ne cocugu dedigini anlayamadim :))"

Meshur bir küfürümüz daha var. Bir kac pozisyonda onuda etti :D Iyi küfürbaz lan, kameraya her görünüsünde küfür ediyor.

Mesut Özil, Dünya'nın sayılı futbolcularından biridir. Mesut Özil, Dünya'nın gelmiş geçmiş en başarılı takımında forma giymektedir. Fakat bunlar Mesut Özil'in vatan haini olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mesut'un olayı şuna benziyor. Ben Almanya'da doğdum, Almanya'da eğitim gördüm. Türkiye maçında Almanya tribününde Almanya için bağırmalıyım.

2 sene sonra şamp liginde Real ile karşılaşalım da Arda kaptan öğretsin Özil'e topçuluğu. :D

devre arasında outro lex çalsa villa ve ronaldo köşede oynar.

Pedro hiç yakışmıyor Barca´ya,sola bir adam gerek sanki sene sonu.

Mesut Madrid'e giderken bu kadar iyi değildi. Ama büyük hocalar ve büyük takımlar oyuncu üzerinde böyle bir etkiye sahip. İki maçtır mükemmel oynuyor genç Alman.

Mesut Özil, Dünya'nın sayılı futbolcularından biridir. Mesut Özil, Dünya'nın gelmiş geçmiş en başarılı takımında forma giymektedir. Fakat bunlar Mesut Özil'in vatan haini olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mesut'un olayı şuna benziyor. Ben Almanya'da doğdum, Almanya'da eğitim gördüm. Türkiye maçında Almanya tribününde Almanya için bağırmalıyım. Kısacası saçmalık.

Son yazdiklarini yazmani gerektirecek seyler olmasaydi, o ilk cümleleri kuramazdin.

iyi güldüm

seref aydin:

"mesut yine saydiriyor macta. baski yaptigi sirada hakem faul calinca "... cocugu" diyerekten salladi. ama ne cocugu dedigini anlayamadim :))"

Turkce kufur eden Alman futbolcu profili. :)

Keske bizim milli takimda oynatmagi basarabilseydi TFF.

bence bu özil olayini fazla uzatmayin bence adam tercihini yapmistir bir de artik su adami türk olarak söyleyip durmayin adam almandir artik bunu kabul edin

hayal kırıklıga mac yauw

real madrid futbol ile alakası olmayan bir oyun oynuyor.

Cana ve Pepe ortada, hamit onlerinde. Ulan soyle bir kadroyu gorebilseydik onumuzdeki sezon

Sinan Bolat

Gokhan Gonul - Ersan - Lugano - Taiwo

Pepe - Cana

Emana

Hamit - Emenike - Arda​

2.yari basladi

Cana ve Pepe ortada, hamit onlerinde. Ulan soyle bir kadroyu gorebilseydik onumuzdeki sezon

Sinan Bolat

Gokhan Gonul - Ersan - Lugano - Taiwo

Pepe - Cana

Emana

Hamit - Emenike - Arda​

Lugano-Pepe-Cana aynı takımda????

Abi hayırdır katil koleksiyonu mu bu? :)

bence bu özil olayini fazla uzatmayin bence adam tercihini yapmistir bir de artik su adami türk olarak söyleyip durmayin adam almandir artik bunu kabul edin

Yahu ne Alman'i. Almanlarda kiziyor ona biraz, basamaklari tirmanmak icin bizi secti falan diye ve kendileride biliyor suanda dünyanin en büyük takiminda, en iyi oyuncularin arasinda olan oyuncunun ''Türk'' oldugunu.

Geri
Üst Alt