Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 9.013
- 3
- 1.023
Cevap: Copa del Rey Final | Barcelona 0-0 Real Madrid | 20 Nisan | İlk Yarı | NTV Spo
Barcaya olan güvenimiz tam
Barcaya olan güvenimiz tam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu len Uzay takiminin Uzayli taraftarlari? Ezildiniz resmen. Ah be Pepe, girseydi o be canim.
Ronaldo dökülüyor bu arada, Mesut top ayagina gelince topu süremiyor heyecandan ama paslari falan yine olaganüstü.
Hakem tam cüneyt çakır yahu. Her faulü barçaya verip Real baskısını sindirmeye çalışıyor.
iyi güldüm
seref aydin:
"mesut yine saydiriyor macta. baski yaptigi sirada hakem faul calinca "... cocugu" diyerekten salladi. ama ne cocugu dedigini anlayamadim)"
Mesut Özil, Dünya'nın sayılı futbolcularından biridir. Mesut Özil, Dünya'nın gelmiş geçmiş en başarılı takımında forma giymektedir. Fakat bunlar Mesut Özil'in vatan haini olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mesut'un olayı şuna benziyor. Ben Almanya'da doğdum, Almanya'da eğitim gördüm. Türkiye maçında Almanya tribününde Almanya için bağırmalıyım.
Mesut Özil, Dünya'nın sayılı futbolcularından biridir. Mesut Özil, Dünya'nın gelmiş geçmiş en başarılı takımında forma giymektedir. Fakat bunlar Mesut Özil'in vatan haini olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mesut'un olayı şuna benziyor. Ben Almanya'da doğdum, Almanya'da eğitim gördüm. Türkiye maçında Almanya tribününde Almanya için bağırmalıyım. Kısacası saçmalık.
iyi güldüm
seref aydin:
"mesut yine saydiriyor macta. baski yaptigi sirada hakem faul calinca "... cocugu" diyerekten salladi. ama ne cocugu dedigini anlayamadim)"
Mesut Özil, Dünya'nın sayılı futbolcularından biridir. Mesut Özil, Dünya'nın gelmiş geçmiş en başarılı takımında forma giymektedir. Fakat bunlar Mesut Özil'in vatan haini olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Mesut'un olayı şuna benziyor. Ben Almanya'da doğdum, Almanya'da eğitim gördüm. Türkiye maçında Almanya tribününde Almanya için bağırmalıyım. Kısacası saçmalık.
Nede olsa Vatan haini demi yani.. joke
Mesut > KAKA
Cana ve Pepe ortada, hamit onlerinde. Ulan soyle bir kadroyu gorebilseydik onumuzdeki sezon
Sinan Bolat
Gokhan Gonul - Ersan - Lugano - Taiwo
Pepe - Cana
Emana
Hamit - Emenike - Arda
bence bu özil olayini fazla uzatmayin bence adam tercihini yapmistir bir de artik su adami türk olarak söyleyip durmayin adam almandir artik bunu kabul edin