Cordoba: "Sen de Galatasaray'a git James Rodriguez!"

Satın alma opsiyonuyla 2 yıl kiraladılar.Biz 1 yıl kiralarız.3-4 milyon euro kiralama bedeli verilir..
Çok zor be reis hani adamın kiralama bedeli bile belimizi büker ki onu geçtim Falcao 5 mil.€ maaş ile gelmeyi kabul etti çünkü 33 yaşında James daha futbol kariyerinin ortasında ve 15-16 mil.€ bir para kazanıyordu bildiğim kadarıyla

Hani 5-6 mil€ sunu bile karşılayabileceğimizi zannetmiyorum, ki Real neden kabul etsin ki James'i bize gönderecekler bir de üzerine 10 mil.€ ya yakın maaşını mı üstlenecekler ?

Biz Belhanda'yı satarsak takımı ileri taşıyabilecek dribling yeteneği üst düzey Willian'ın sol kanat versiyonu birisini bulmaya bakalım Babel'i 2.forvet gibi değerlendirip 4-4-2 veya 4-4-1-1 benzeri bir sistem oturtmaya çalışalım

Çok zor be reis hani adamın kiralama bedeli bile belimizi büker ki onu geçtim Falcao 5 mil.€ maaş ile gelmeyi kabul etti çünkü 33 yaşında James daha futbol kariyerinin ortasında ve 15-16 mil.€ bir para kazanıyordu bildiğim kadarıyla

Hani 5-6 mil€ sunu bile karşılayabileceğimizi zannetmiyorum, ki Real neden kabul etsin ki James'i bize gönderecekler bir de üzerine 10 mil.€ ya yakın maaşını mı üstlenecekler ?

Biz Belhanda'yı satarsak takımı ileri taşıyabilecek dribling yeteneği üst düzey Willian'ın sol kanat versiyonu birisini bulmaya bakalım Babel'i 2.forvet gibi değerlendirip 4-4-2 veya 4-4-1-1 benzeri bir sistem oturtmaya çalışalım
Seri-N'zonzi-Andone-Lemina transferlerinden sonra zor görmüyorum :) Yedeği olduğu futbolcu sakatlandı ama yine yedek.Düşüşte olduğu ortada.Psg-Juventus gibi takımlar bonservisini alır o başka ama istemediler.Maaş konusunda vergisiz 8-9 milyon euro alıyodur.O da onun tercihi.1 yıl kiralanıp eskisi gibi gündemde olmak istiyosa maaşında indirime gider.İstemiyosa da yedek olarak bekler.Başka futbolcu mu yok :) Alex Teixeira diye bi hayalimiz var..

Seri-N'zonzi-Andone-Lemina transferlerinden sonra zor görmüyorum :) Yedeği olduğu futbolcu sakatlandı ama yine yedek.Düşüşte olduğu ortada.Psg-Juventus gibi takımlar bonservisini alır o başka ama istemediler.Maaş konusunda vergisiz 8-9 milyon euro alıyodur.O da onun tercihi.1 yıl kiralanıp eskisi gibi gündemde olmak istiyosa maaşında indirime gider.İstemiyosa da yedek olarak bekler.Başka futbolcu mu yok :) Alex Texeira diye bi hayalimiz var..
Teixeira daha gözden uzak kalmış bizim için daha "olası" bir hedef belki Falcao transferinde olduğu gibi menajerler bonservissiz çıkarabilirse ona da 5 mil.€ maaş ödenebilir

Teixeira ve Falcao merkezden rakipler için korkunç şeyler çıkar ortaya :asd:

Teixeira daha gözden uzak kalmış bizim için daha "olası" bir hedef belki Falcao transferinde olduğu gibi menajerler bonservissiz çıkarabilirse ona da 5 mil.€ maaş ödenebilir

Teixeira ve Falcao merkezden rakipler için korkunç şeyler çıkar ortaya :asd:
Yabancı sınırı düşse bile bu hücumcu futbolcularla ligde 5 atar 3-4 yeriz :D

IMG_0962.webp

———-
Golcao!!

Ekli dosyalar

• IMG_0961.webp
    IMG_0961.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 25
Geri
Üst Alt