Cornelius, Vagner Love ve Ömer Bayram Sağlık Kontrollerinden Geçiyor İddiası!

Benim bildiğim cengiz beşiktaş'a karşı oynayamaz maddesini bile kabul etmiştir.

vagner love ne katkı sağlar bilmiyorum ama vagner love alan yönetim gerçekten akıl tutulması yaşıyordur.

Vagner love alacaklarına güney amerikadan birini getirseler daha iyiydi arkadaş

Iki müthis lesh Transfer (en azindan cornelius icin söyle 2-3m satin alma opsiyonu yapsalar bari bi mucize olur da iyi oynarsa zorlanmiyalim) ömer de lesh de ama yedek icin okay denilebilir .gecmis olsun ne deyim

34 YAŞINDA GOL KRALINI 6 M EUROYA SATIP 34 YAŞINDA BEŞİTAŞIN BEĞENMEDİĞİ FORVETİ KAÇA ALDIK ACABA

Başkan büyük ihtimal gelir=gider dengesini düşünerek transferleri gerçekleştirdi
Love beleşe almış olmamız lazım çok kötü gözle bakmamak lazım FT elinde bence değerini bulabilir.

Ömer Bayram iyi alternatif sayılır.

Corneleus çok izledim desem yalan olur Danimarka maçlarından biliyorum benim için kapalı kutu

Love bedelsiz olarak transfer oldu. Yine forum abartıyor. Love yazılan bir çok isme göre daha iyi...

+1.85 deyiz Love bedelsiz geliyodur Ömer'e 600 bin € vermişlerdir bizimkiler kaldı 1.25 m € alırlar birini ama kimi .

Bu ucu gelirse sukretmek lazim.Sadece Eren'e kalmaktan bin kat iyidir.

Love'a bonservis verilmemişse kendisine de 1+1 ve 1.7-1.8 falan yıllıktan fazla verilmemişse olumlu iş yapmışlar derim ama fazlası zarar ziyan

İddaası değil, iddiası olacak. Başlığa el atalım. @Keramettin TANRIVERDİ

9.jpg

[B]igue 1 Türkçe[/B]‏ @[B]Ligue1_Turkce[/B] 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
1f525.png
BİLGİ | #Bordeaux, Andreas Cornelius’u 6 M€ satın alma opsiyonuyla beraber kiralama konusunda #Atalanta ile anlaşma sağladı.

Love iş yapar Fatih Hoca'nın elinde niye bu kdr kızdınz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt