Covid-19 Aşı Değerlendirme Anketi

@Oğuzhan Aşı Ol

Screenshot_20211120-123514_Life%20Fits%20Into%20Home.webp

2 doz Sinovac 1 doz BioNTech oldum. 2. doz BioNTech aşımı da 1 ay sonra olacağım galiba. Öncelikle insanların, aşı olduktan sonra virüs bulaşmayacak algısının değişmesi gerekiyor. Aşı, aşı olmanıza rağmen virüs bulaşıyor ama hiçbir belirti göstermeden, hiçbir şikayet vermeden bu hastalığı atlatma şansınızı ciddi anlamda yükseltiyor. Yine de bu demek değildir ki ben aşılıyım ve virüsü taşımıyorum, bulaştırmıyorum. Aşı olsanız da olmasanız da tedbirli olmalı, başkalarının da sağlığını korumak adına maskenizi takmalısınız. Aşılanan insan sayısının artmasıyla vaka sayılarının da artmasını biraz da buna bağlıyorum, insanlar aşı olduktan sonra her şey bitmiş, normale dönülmüş gibi hareket ediyor ama farkında olmadan aşılı birçok insan virüsü bulaştırıyor, yayıyor. Aşınızı olun, tedbirlere minimal düzeyde de olsa devam edin.

Ben bu Corona çiktiktan hemen sonra ailecek yakalandik 2 gün ağir gecirdim diğer fertlerim çok hafif geçirdi, Aşı olmadim olmayida düsünmüyorum ama Almanya'da inanilmaz baski var zorunlu degilsin diyorlar ama mecbur birakiyorlar artık normal testide kabul etmiyorlar 75 Euro test parasi, isyeri Korona dan evde kalirsan para ödemiyor,hicbiryere giremiyorsun herkes sahte test Aşı karti almaya başladı Hatta Werder Bremen antrenörüde Sahte Aşı olduğu için istifa etmek zorunda kaldi,😂😂😂 Benim görüşüm bu hastaligi atlatanlarin yakalanma ve bulastirma riski Aşı olanlardan bile daha az...

Aşısızlara her yer yasak almanyada aşılılar rahqt rahat geziyo ve yüzde 70 in üzeride cift yada üc aşılı sayılarda rekor seviyede nasıl koruyo bu aşı bude korumasa ne olurdu acaba
Merhaba renktaş, mağlesef 70% aşılı değil insanlar.
Kendi çevren den de biliyorsundur, insanlar sahte aşı sertifikası aldı 150-200 Euro'ya.
Benim tanıdıklarımın 30%'u bu sertifikayı bu yoldan aldılar.
Testsiz her yere girip kendini ve çevredeki insanları tehlikeye attılar.

Dün akşam aşı kuyruklarını gördün mü? İşte bu sahteciler şimdi gerçek sertifika almaya gidiyor.
Olmayanlar da oluyor yavaş yavaş.

İnanıyorlar ki aşı olunca Lockdown olmayacak.
Yine evde geçen bir kış bizi bekliyor aşı felan hikaye.

Gscimbom mobil

Çok memnunum ocak ayında 3. dozu da yaptıracağım. Özellikle aşıdan 3-4 saat sonra başlayan kol ağrısını çok seviyorum, fırsat verseler 3 ayda 1 olurum.

Geri
Üst Alt