Covid-19 Gölgesinde Ramazan: Toplu İftar, Cemaatle Teravih, Cuma Namazı, Umre Yok

Bu coğrafyada sökmez. Yine bazı işgüzarlar çıkıp , baaaağzı mevkilere yaranacağım diye toplu iftar falan vermeye kalkar.

Oğlum siz hangi ülkedesiniz ? Dinin en çok araç olarak kullanıldığı ülke.

Bu ülkede Kuran-ı Kerim pasta yapılıp kesildi , Şehit tabutuna elini kolunu koyarak yine siyasi rant elde edildi. Mitingte Allahın kelamı dediğimiz kitap şova malzeme oldu.

Bunlar hoş işler değil.

Bu coğrafyada sökmez. Yine bazı işgüzarlar çıkıp , baaaağzı mevkilere yaranacağım diye toplu iftar falan vermeye kalkar.

Oğlum siz hangi ülkedesiniz ? Dinin en çok araç olarak kullanıldığı ülke.

Bu ülkede Kuran-ı Kerim pasta yapılıp kesildi , Şehit tabutuna elini kolunu koyarak yine siyasi rant elde edildi. Mitingte Allahın kelamı dediğimiz kitap şova malzeme oldu.

Bunlar hoş işler değil.

tüm bunlar olmadan aksinin beklenmesi de tuhaftır.elzem olan zaten pik yapıp düşüşe gecmesi degilmidir.
bir musibet bin nasihat

tüm bunlar olmadan aksinin beklenmesi de tuhaftır.elzem olan zaten pik yapıp düşüşe gecmesi degilmidir.
bir nasihat bin musibet

Bunlar oldu ve yaşandı. Bana hoş gelen işler olmadığı için paylaştım. Doğal bir süreç pik yapıp düşüşe geçmesi. Ama bu kafa bizi yönetmeye devam edip halk bu kafaya oy vermeye devam ettiği sürece. Din bazıları için laf-ı güzel olacak gibi duruyor.

Yeni din para.. Emin ol allah kelam 24 saat konuşanlarında yeni dini para olmuş. Bu süreç bize bunu gösterdi zaten. Ben müslüman bir ülkede yaşamıyorum. Kendini müslüman sanan , gayet dinsiz gibi yaşayan insanlarla çevrili etrafım.

Ramazan ayı salgından kurtuluşumuzun müjdecisi olur inşallah

Bulmuşuz fakir bir mahalle. Kendi çapımızda yardım ediyoruz. Biraz bakliyat biraz un biraz yağ..

Burada bile yardım toplarken yardım aldığımız o süper müslümanlardan şu lafı duyuyorum : '' aleviler mi ? sünniler mi ? ona göre yardım edeceğiz''

LAN ne farkeder ne olduğu. Sonuçta insan onlarda. Yardım ediyoruz gel sende yardımını et. Fitreni bu yolda ver ne farkediyor mezhebi başkaysa diyoruz.

''Ben aleviye yardım etmem'' diyor. diyorum o zaman açık açık. Heh o anda ben ona göre kafirim.. dayı ya.. Kafamı seviyim bazen unutuyorum hangi coğrafyada doğduğumu..

Bu aralar fazla forumda değilim. 3 kuruş parayla yardım etmeye calısıyoruz insanlara. Orada da mezhepcilik yapan

Ülkedeki asil toxic kitle işte bu. Bunların sayısı da azınsamsayacak sayıda. Bak bunları bir güç gelir bu ülkeden alsın götürsün. Biz bize kendi norveçimizi inşaa ederiz 2 senede..

Ama nafile bu adamlar senin amcan benim dayım eş dost akraba işte..

Pin on Animated gif

Geri
Üst Alt