#Craig Noone

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
Piyasa değeri:2.000.000 €

Cardiff City'de oynuyor. Premier Lig izleyenler bilir.Müthiş işler çıkarıyor. Çok rahat adam geçiyor. Alacağımıza pek ihtimal vermesemde birgün takımımda görmek isterim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GrXJjWtRCBA[/media]

Takimi iyi kontra ya cikarabilen bir oyuncu. Cok hizli sekilde topu rakip alana tasiyor. Ama pek üstünde durmaya gerek yok, son tercihleri vasat zaten.

Forum da acaba kim ilk konusunu acacak diyorudum kendi kendime bu maci izlerken.

Takimi iyi kontra ya cikarabilen bir oyuncu. Cok hizli sekilde topu rakip alana tasiyor. Ama pek üstünde durmaya gerek yok, son tercihleri vasat zaten.

Forum da acaba kim ilk konusunu acacak diyorudum kendi kendime bu maci izlerken.

Bence yinede üstünde durmakta fayda var. Cardiff maçlarını izliyorum elimden geldiğince Craig Noone için. Son tercihleri fikrine katılmıyorum.

Bizim Hajroviçten bir farkı yok gibi videodan izlediğim kadarıyla tabi.

Benim adamım oldugu için mi bu kadar iyi geliyor bu adam bana :D

Erciyes macimizdi galiba disarida izliyorduk arkadaşla Devre aarazi Cardiff macini actilar. Tüm kafe noone a hayran kaldi kimmis bu falan dedik. Bizim maci bile birkaç dk. Geç actilar çok zevkliydi cardiffin mavi hatta noone sayesinde desem yeridir. Ondan sonra 1 kez bile işlemedim 15 dk. İzlemeye rağmen elemanin performansı çok iyiydi.

Erciyes macimizdi galiba disarida izliyorduk arkadaşla Devre aarazi Cardiff macini actilar. Tüm kafe noone a hayran kaldi kimmis bu falan dedik. Bizim maci bile birkaç dk. Geç actilar çok zevkliydi cardiffin mavi hatta noone sayesinde desem yeridir. Ondan sonra 1 kez bile işlemedim 15 dk. İzlemeye rağmen elemanin performansı çok iyiydi.

İzleyen adam biliyor.

Geri
Üst Alt