Creed (2015) / Rocky 7

Aydın Aslan

Berlin Panteri
https://www.youtube.com/watch?v=Uv554B7YHk4

Rocky serisinden uyarlanan yeni film Creed'den ilk fragman yayınlandı.

Sylvester Stallone, filmde Rocky Balboa olarak serideki Apollo Creed karakterinin oğlu Adonis Creed'i eğitecek.

Filmin yönetmen koltuğunda 2013 yapımı Son Durak (Fruitvale Station) filminden hatırladığımız genç yönetmen Ryan Coogler oturuyor. Apollo'nun oğlu Adonis Creed'i ise yönetmen Coogler ile Son Durak filminde birlikte çalışan Michael B. Jordan canlandırıyor.

Yedinci Rocky filmi olacak Creed'in Kasım 2015'de vizyona girmesi bekleniyor.

cöp olur

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Reserved.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

biz rocky'nın yumruğa kafa atmasını, gard almayışını sevmiştik. bunun aynı etkiyi yapabileceğini sanmam ama izlemeye giderim.

Son düzenleme:
Apollo yüzünden bu film biraz daha duygusal olabilir

Sevgiyi nefrete çevirmeden,fazlada b.kunu çikarmadan artik serinin sona ermesi gerekiyor

ilklerin yeri ayrıdır ben eski seri filmlerin günümüze uyarlanmalarına soğuğum raki arka planda hoca olarak takılıcaksa kimseye aynı tadı vermez

Film güzele benziyor, fazla önyargılı bakmamak lazım.

Genç bir adam tanıdım gereği kadar kibar
Reise gösterilir ancak böyle itibar
Adam var alnın açık git otur sofasına
Boyun eğmeyen gördüm Allah'tan başkasına
Adamlık şahsiyettir fazlası meziyettir
Toplumda Reis olmak büyük mesuliyettir
Bir adam tanıyorum gereği kadar kibar
Reise gösterilir ancak böyle itibar.

Ivan-Drago-Entrance-Rocky-IV.jpg

Ulan ne efsane filimdi be. Creed´in Drago´yu selamlarken, betona carpmis gibi cakilmasi. Creed´in footwork ile sov yaparken, ayagi kayip tüyleri diken diken etmesi, siyahi hocamiz Tony Evers´in birden agresif bir sekilde ringe girip delirmesi, meydan okumasi. Ve Tabiki Drago´nun o Rus aksani ile efsane replikleri hem mactan önce "You Will Lose", hemde Apollo can cekisirken... ; "I can not be defeated" ; "I beat all man. Soon I defeat the real champion" ; "If he dies, he dies."

Bari karşısına İvan drago'nun oğlunu çıkarsalarmış!!

Geri
Üst Alt