Crimson Desert (2026)

oyun harika
içerik ve detay bolluğuna hayret ettim, bg3'ten daha fazla içerik var resmen
15 saat falan oldu gireli daha hala hernand'da geziyorum ve bölge hakkında bi fikir sahibi bile olamadım, daha hikayenin h'si yok ortada, devasa bi oyun yani. müzikler de 10/10
sadece ui biraz daha ii olabilirmiş bi de button remap yapamıyoruz ama belki ilerde eklerler bunu da
pearl abyss'e büyük tebrikler :tbr:

oyun harika
içerik ve detay bolluğuna hayret ettim, bg3'ten daha fazla içerik var resmen
15 saat falan oldu gireli daha hala hernand'da geziyorum ve bölge hakkında bi fikir sahibi bile olamadım, daha hikayenin h'si yok ortada, devasa bi oyun yani. müzikler de 10/10
sadece ui biraz daha ii olabilirmiş bi de button remap yapamıyoruz ama belki ilerde eklerler bunu da
pearl abyss'e büyük tebrikler :tbr:

Guide takip hoca youtube da var .https://youtu.be/Ikb5Tc-69Hs?si=L0SHON9X5Htyz6h1 range build seviyorsan bu on numara build

yayım/okum var da ii bi melee silah arıyorum heis two-handed sword özellikle. elimdeki fazla hasar vermiyor iki kez upgrade etmiş olmama rağmen

armorların tüm parçaları ayrı yerlerde h'æğmuna :oops: 32 saat sonra epey uzun süren tripler ve maceralar sonucunda frostcursed isimli ilk armor setimi tamamlamayı başardım
parçaları topladığım bölgeye yakın biyerde efsanevi sword da buldum "frozen anguish" isimli
binaenaleyh #frostbuild
#time'ûl game moduna girebildik nihayet

Ruestung-des-frostigen-Fluchs-Aufmacher-final-1024x576.jpg

yayım/okum var da ii bi melee silah arıyorum heis two-handed sword özellikle. elimdeki fazla hasar vermiyor iki kez upgrade etmiş olmama rağmen

farklı silahları deneyince varyasyonların tamamen kozmetik olduğunu öğrendim ne yazık ki, armorlar da dahil
bu böyle olmasaydı kusursuza yakın bi oyun olurmuş.
ve sanıyorum oyunun en zayıf tarafının da hikaye olduğunu söyleyebiliriz, gerçi kesin de konuşmim daha 50 saat bile olmadı
bunlar dışında hareket mekaniğinde de biraz düzenleme yapılabilir, her mini duraksamadan sonra hızlanmak için x'i köklemek zorunda olmak epey bayıyor. oyunun dünyası harbiden müazzamın ötesinde

Geri
Üst Alt