Cristiano Ronaldo: "1 yıl içinde Suudi Ligi, Türkiye ve Hollanda Liglerini geçecek"

Futbolcu başı ortalama 20 milyon vermeyi bıraktığın an bu balon patlayacak. Yapılan onca yatırım falan hikaye olacak.
Devamlılık için en mal futbolcuya bile 6-7 milyon euro vermeyi bırakıp işi yarışma stiline çevirirseniz o zaman bir değişim olur.

bende senelik 200 milyon versinler vallaha bende her gün açıklama yaparım papua yeni gine ligi için.

ŞL olmadan zor. olsa da zor, çünkü ŞLde belirli süre yer almak ve bir süre başarılı olup takımlarının ün kazanması lazım. o da 2 yılda olmaz.

ama suudilee para basıp kendilerini uefaya aldırabilirler. ancak tr ve hollandayı geçmesi için uzun yıllar başarı gerekir.

saçma bir demeç. potansiyelli bir lig, geleceği parlak falan deseymiş daha iyiymiş.

ŞL olmadan zor. olsa da zor, çünkü ŞLde belirli süre yer almak ve bir süre başarılı olup takımlarının ün kazanması lazım. o da 2 yılda olmaz.

ama suudilee para basıp kendilerini uefaya aldırabilirler. ancak tr ve hollandayı geçmesi için uzun yıllar başarı gerekir.

saçma bir demeç. potansiyelli bir lig, geleceği parlak falan deseymiş daha iyiymiş.

ŞL işi olsa bile kimse gidip Suudi ligi izlemez r.tas Fransa ligi bile izlenmiyor doğru dürüst.. Geçen Ronaldo'nun maçına bir bakayim dedim tonla tanıdık adam vardı yok abi en fazla 15 dk izleniyor saha çekim acısı atmosfer yok yani çok şey eksik..

böyle diyerek bizim aldığımız şampiyonlukları kücümseyip fblilerin söylemlerine ortak oluyorsunuz. fb kaybederken ligi kötülüyor cünkü
Yooo tam aksine, kOC'a ragmen sampiyon oluyoruz. Kadro kalitemiz iyi oldugu icin hepsine koyup geciyoruz. Ama bu itlerin yaptigi algilar, oyunlar insani bezdiriyor. Osimhen mesela oynanan tiyatroyu gormuyor mudur? Ben bu ligde oynamak istemiyorum dese kim ne diyecek. Demek istedigim buydu.

ŞL işi olsa bile kimse gidip Suudi ligi izlemez r.tas Fransa ligi bile izlenmiyor doğru dürüst.. Geçen Ronaldo'nun maçına bir bakayim dedim tonla tanıdık adam vardı yok abi en fazla 15 dk izleniyor saha çekim acısı atmosfer yok yani çok şey eksik..
aynen, zaten olmaz dedim ben de. görüşünüze katılmaktayım

Geri
Üst Alt