- 18 Temmuz 2009
- 82.560
- 241.767
- 5.263
Nihat abin mi dedi bunu daTarih Messi'yi değil gerçek kral Ronaldo'dan daha çok bahsedecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nihat abin mi dedi bunu daTarih Messi'yi değil gerçek kral Ronaldo'dan daha çok bahsedecektir.
kadinlardan dukkanin kamera kayitlarini isteyecek olabilirCristiano Ronaldo: "Sporting Lisbon altyapısında oynamak için 11 yaşında tek başına Sporting'e geldiğimde maddi imkanlarım bir hayli kötüydü. İşte o zor zamanda bana yardım eden fast food restoranında çalışan 3 kadını arıyorum."
Cristiano Ronaldo: "Sporting Lisbon altyapısında oynamak için 11 yaşında tek başına Sporting'e geldiğimde maddi imkanlarım bir hayli kötüydü. İşte o zor zamanda bana yardım eden fast food restoranında çalışan 3 kadını arıyorum."
Cristiano Ronaldo: "Sporting Lisbon altyapısında oynamak için 11 yaşında tek başına Sporting'e geldiğimde maddi imkanlarım bir hayli kötüydü. İşte o zor zamanda bana yardım eden fast food restoranında çalışan 3 kadını arıyorum."
Isi gucu bu zaten, kalastiano penaldoTecavüz iddialarından kendini biraz sıyırmak için yaptığı bir PR çalışması gibi geldi bana...
Sarri için yanlış bir şey dememiş bence, o aptal sigara tiryakisi takımın içine etti.by gol
ama hocasina o.c demis gecen gun
Sarri için yanlış bir şey dememiş bence, o aptal sigara tiryakisi takımın içine etti.![]()
Ölçü değil ki Hayri geçen seneki gibi keyif alıyor musun Juve'den ? Bence Sarri hiç olmadı. Ronaldo varsa kadronda ona göre strateji çizmelisin.namagluplar ustberg?