Cevap: cristiano ronaldo

Ronaldo ve Messi'nin dokunulmazlıkları olmasa bu kadar iyi olamazlardı.

edit: en azından anormal goller atamazlardı.

Ne oldu lan gülüyordun 1-0'ken; 3-1 olunca yüzün değişti. :asd:

Ronaldo ve Messi'nin dokunulmazlıkları olmasa bu kadar iyi olamazlardı.

edit: en azından anormal goller atamazlardı.

Zaten çok çok iyi olan oyuncular/takımlar, bir de korunup kollanarak iyice ilahlaştırıp, ulaşılmaz bir olgu haline getiriliyor. Bu sinir bozucu bir durum.

Ama bu hep olmuştur,bundan sonra da olacaktır.

Zaten çok çok iyi olan oyuncular/takımlar, bir de korunup kollanarak iyice ilahlaştırıp, ulaşılmaz bir olgu haline getiriliyor. Bu sinir bozucu bir durum.

Ama bu hep olmuştur,bundan sonra da olacaktır.

Valla Messi ve Ronaldo'da daha fazla bu olgu ne yazık ki. Geçmiş dönemde Ronaldo(fenomen),Zidane, Raul, Figo vs vs oyunculara bu uygulama uygulanmıyordu. Sağlık olsun.

bilinenin aksine alçak gönüllü ve yardımsever bir futbolcudur...İsrail maçındanda sempatimizi kazanmıştır bana göre dünyanın en iyisidir..

Not: 3 SENE SONRA GELSENE LAN

2 maçta 3 gol attı bize ama yine de sahada efendi gibiydi sempatim arttı diyebilirim... Ama futbolcu olarak gerçekten Messi'yle aralarında büyük fark var.. Ronaldo resmen kayboluyor maç içinde... Ama yakaladığı zaman da affı yok orası ayrı

Ronaldo çok büyük futbolcu.Ronaldolarla Messi lerle oynamayı öğrenmemiz gerekir.Takımın eksiklerini tamamladığında çok farklı yerlere geliriz.

efendi adam, yok söyle ederiz böyle ederiz tripleri yok. Adam zaten Real Madridi tek basina ayakta tutuyor, Real Madridli taraftarlar zaten o yüzden seneye aguero filan istiyorlar. Di Maria da gecen sene gibi verim yok, tek basina oynuyor.

Attığı 2. golden sonraki hırsı ve o hırsla sevinmesi bizi ne denli ciddiye aldığının göstergesidir, ciddiye alması da saygısını gösterir, tebrikler.

attığın her golden sonra sana deli küfrettim ama hakkettin lan.

Ayrıca en beğendiğim topçusun mübarek.

Karşıdan bakıldığında havalı ne kadar itici bir insan diyorlar ama farklı bu adam. İsrail maçında yaptıkları bizim maç sonunda tribünleri alkışlaması, maç çıkışı adanalı ronaldoyla 30 saniyede olsa vakit geçirmesi (eminim böyle birşey messinin başına gelse dönüp bakmazdıbile) vs... Messi'mi Ronaldo'mu kesinlikle RONALDO

Karşıdan bakıldığında havalı ne kadar itici bir insan diyorlar ama farklı bu adam. İsrail maçında yaptıkları bizim maç sonunda tribünleri alkışlaması, maç çıkışı adanalı ronaldoyla 30 saniyede olsa vakit geçirmesi (eminim böyle birşey messinin başına gelse dönüp bakmazdıbile) vs... Messi'mi Ronaldo'mu kesinlikle RONALDO

Bence Ronaldo'nun bu değişiminde bu sene altıntop ödülünü alamaması var.Ne kadar gol atarsa atsın Messi insanlara daha sempatik göründüğü sürece işinin zor olduğunu artık anladı.Ben davranışlarının samimi olduğunu zannetmiyorum.

güney tribüne orta parmak çekmeseydi iyiydi :D

Geri
Üst Alt