- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Cevap: cristiano ronaldo
^ Jim Carrey'in de oscar'ı yok. Your argument is invalid.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
^^Jim Carrey'nin Oscar alamamasına sebep olarak gösterebileceğimiz birçok etken varken, Ronaldo için benzer durumdaki tek etken: Leo Messi
Yanlış.
Ödül sisteminin genelde aynı adamların ve aynı mantığın tekelinde olması ile ilgili bir durum. Barcelona "hakkı yenen"(!) Katalan'ların takımıdır, Messi yakışıklı değildir, çocukken hastalık geçirmiştir, her türlü mağdurdur yani. Toplumun arzu ettiği role modeldir.
Ronaldo şekildir, makenlerle takılır, "kralın takımı" Madrid'de oynar. Seks hayatı ile gündeme gelmiştir, sonuçta topluma role model olarak biçilebilecek biri değildir.
Nasıl akademi ödülü almak için ciddi olmak ve Birleşik Devletleri övmek gerekliyse benzer bir mantık yatıyor ödül denkleminin altında.
Ha Messi, Ronaldo hangisi iyi tartışmasına dahil olmam vursanız beni, bananesadece ödül tekeli konusunda yazdım.
Ödülün kime gideceğine karar veren herkes futbolun içinde olan insanlar olduğu için bi yere kadar etkiler o yakışıklılık vs durumları bence.
Aslına bakarsan ben de ödül mödül koymazdım da ilk argüman oraya itti yani."Messi'den şunu göremezsiniz" demek abes sonuçta, Messi'nin yapacağı/yapamayacağı şey var, Ronaldo'nun yapacağı/yapamayacağı şey var.
He okumadım ki konuyu seni görünce sataşayım dedim.![]()
Ronaldo çalım bile atamıyor lan karşısında adam gibi bi bek olduğu zaman siz ne anlatıyosunuz gözünüzle izleseniz anlayacaksınız da fazla fifa oynamaktan hangisinin gerçek olduğunu şaşırmışsınız.
eheheheheh piquenin maymun olduğu videoları izle istersen soyaddaş
Sana bi video yaparım sabri rereraereöre
çağlar çelik küçüktür ama mide bulandırır
Lionel Messi´den asla böyle birşey göremezsiniz.
[video=youtube;b1FC_BvZQjY]https://www.youtube.com/watch?v=b1FC_BvZQjY[/video]
He he çalım atamıyor.
messi tam bir balon ronaldonun osuruğu olamaz