Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Annesi kım
enteresan bı adam bu mankenden cocuk yapmıyor para gıtmesın dıyeSurrogate mother. Türkcesi ne oluyordu tasiyici anne mi deniyor tabiri tam olarak ne bilmiyorum.
enteresan bı adam bu mankenden cocuk yapmıyor para gıtmesın dıye
barbaraya cakmasını beklıyorum emrah napacak acaba o zamanAdam akilli ya en iyisini yapiyor![]()
Bir gün kadinla anlasamazsa servetin yarisi cup diye havaya gider. Yalniz Irina cok iyi hatundu be onu birakmasina sasirmistim.
barbaraya cakmasını beklıyorum emrah napacak acaba o zaman
Emrah Yıldırım reis senin hatun hakkında söylentiler var. Neler diyor millet. Ronaldo onu da mı elden geçirdi yoksa? Sen bize avatarını bile koydurtmuyon Ronaldo beyefendi gidip şey ediyor. Biizi mi koparıyon anlamadım ki.barbaraya cakmasını beklıyorum emrah napacak acaba o zaman
Adam akilli ya en iyisini yapiyor![]()
Bir gün kadinla anlasamazsa servetin yarisi cup diye havaya gider. Yalniz Irina cok iyi hatundu be onu birakmasina sasirmistim.
bırakmadı aldattı irina da yol verdi erkekler için dünyanın en güzel kadınıyla çıkıp onu aldatmak egonun zirvesidir! mağlesef pek çok kez bu vahim hadiselere şahid olduk geçmişte !!!1
Bilmiyorum ben orada neler döndü, yok annesinin dogum gününe gelmedi diye birakti diye haberler vardi pek inandirici olmayan.
Öyle bir kadin aldatilir mi yav yuh.
Bilmiyorum ben orada neler döndü, yok annesinin dogum gününe gelmedi diye birakti diye haberler vardi pek inandirici olmayan.
Öyle bir kadin aldatilir mi yav yuh.
irina, a.lima ve en son aslı enver bu kardeşlerimiz mağlesef aynı kaderi paylaştılar !!!1
Lima'yi kim aldatti ki magazin den hic haberim yok ya![]()
marco jaric diye bir baskedci
marco jaric diye bir baskedci
Vay hiyar vay. Millet neleri buluyor begenmiyor, dünyanin sansina sokayim.