Piyasa mal dolu gerçekten. İnternette 0,01 saniyede bilgiye ulaşmak varken "kola İsrail malı" demek mallık.

Bu arada kırmızı etle içilmesi çok keyifli gerçekten. Engel olamıyorum. İçiyorum.

Kırmızı etle gidiyor, mantıyla gidiyor, pizzayla gidiyor, çoğu şeyle gidiyor. Ben iyice azaltmak, kolayı sıfırlamak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.

Kırmızı etle gidiyor, mantıyla gidiyor, pizzayla gidiyor, çoğu şeyle gidiyor. Ben iyice azaltmak, kolayı sıfırlamak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
O kadar zararlı ki insan bir zaman sonra içemeyecek duruma geliyor zaten kasma bence. Hazır mide sağlamken tadını çıkar.Ya da su iç 😁

Messi & Pepsi işbirliği varken bu Coca Cola'dan para koparma derdinde.

Asiti kaçmış ve sıcak haldeyken içmenizi tavsiye ederim. Son içtiğim kola öyleydi. Midem bulandı ve bir daha içmedim. Tabi tekrar denemedim. Yoksa devamı gelirdi.

38 yaşında bile olsa keşke gelip bizim formayı 6 aylığına bile olsa giyse.

Kırmızı eti de rezil edeceğini tahmin etmiştim

Şey mi düşünüyorsun hocam kendinle baş başa kalınca; Mahir kırmızı et yiyor mu; yiyorsa onu kola içerek rezil ediyor mu? Bunu falan mı düşünüyorsun? Nasıl tahmin ettin bunu çok merak ettim ?

Geri
Üst Alt