juventustan neden citye gitmedim diye kara kara düşünüyordur bence.
zaten fiziksel açıdan iyi olsa da mental çöküntüler performansı ciddi derece de etkiliyordur.

haalanda bakıyorum çoğu golü doğru pozisyon alıp temiz bir gol vuruşundan elde ediyor. bu bahsettiğimde ronaldonun en başarılı olduğu noktadır. cityde olsa zaten tüm goller önüne servis edilecekti ahh ulan çok yazık oldu

Cevap: cristiano ronaldo

Messi'nin olduğu yerde ancak en iyi 2. olabilecek itici,çirkef Portekizli futbolcu.Robben,Kaka,Xavi,Iniesta,Rooney gibi futbolcular dünya üzerindeyken en iyi 2. bile olamaz hatta.Ayrıca yakışıklı filan değildir.Şahin'ine 8 arkadaşını doldurup mahalledeki kızlara laf atan abaza tipi vardır bu adamda.
😂😂

Cevap: cristiano ronaldo

Messi'nin olduğu yerde ancak en iyi 2. olabilecek itici,çirkef Portekizli futbolcu.Robben,Kaka,Xavi,Iniesta,Rooney gibi futbolcular dünya üzerindeyken en iyi 2. bile olamaz hatta.Ayrıca yakışıklı filan değildir.Şahin'ine 8 arkadaşını doldurup mahalledeki kızlara laf atan abaza tipi vardır bu adamda.
Aman tanrım didim :o

Hep Messi'nin arkasında görsem de Messi'ye rakip olabilecek tek kişi de kendisiydi gözümde. Robben olabilirdi de işte yılda 3 ay sakat olunca olmuyor.

Kendisinin düştüğü duruma üzülüyorum. Bu ŞL mevzusu da değil, biraz kendi etti kendi buldu ama yapmak istediği hiç bir şeyi yapamaz olmuş.

Zamanında kerameti kendisinde sanıp Juve'ye gitmesi hataydı sonrası da hata hata üstüne. Onu yükselten egosu onu düşüren oldu.

Seneye kendisine kapanış hikayesini doğru yazmalı. Bir daha Messi de gelmez Ronaldo da, en az 15 sene bu seviye rekabet de bir daha olmaz. Öyle alay edilmesine, küçük görülmesine falan saygım yok, futbol döneminin en iyi rekabetine denk geldk, o rekabetle büyüdük ve bizim gibi onlar da yaşlandı.

Geri
Üst Alt