Cevap: cristiano ronaldo

Arkasında Xabi Inıesta yoktu ama Scholes, Giggs gibi adamlar vardı. Her oyuncu iyi takımla, iyi adamlarla oynar. Geçelim bu masalları.Kimse tek başına şampiyon olamaz. Şu an itibariyle Messi'nin bir adım gerisindedir.

Çoğu üyenin arkasında barış özbek-mustafa sarp la oynadığını zannettiği futbolcu.

bkz.bahane

En son Barca-Real maçında Xabi Alonso'nun Busquets'in yanında Mustafa Sarp gibi kalmasının akabinde hakkındaki iddialar çok daha mantıklı bir hal almıştır. Mesele Madridlilerin gerizekalılığı değil, Barca'nın yıllardır üstüne koyarak bu noktaya getirdiği takım oyunu ve onu mükemmelleştiren Xavi'dir.

En son Barca-Real maçında Xabi Alonso'nun Busquets'in yanında Mustafa Sarp gibi kalmasının akabinde hakkındaki iddialar çok daha mantıklı bir hal almıştır. Mesele Madridlilerin gerizekalılığı değil, Barca'nın yıllardır üstüne koyarak bu noktaya getirdiği takım oyunu ve onu mükemmelleştiren Xavi'dir.

+1905 ama boşuna anlatıyorsun hocam. Messiyi messi değil Mesih görenler Messinin tüm takım içinde bir parça olabildiğini değil bireysel açıdan CR7 den üstün olduğunu düşünürler. Kabiliyetsiz değil ancak Daha bireysel oynayan ve Barcelonanın takım oyunu açısından üstün meziyetleri karşısında ne yazık ki aciz kalan bir Real Madrid te tamamen takımı ateşleyen kişinin Ronaldo olduğu gerçeğini görmemezlikten gelenler için Messi elbette insanüstüdür. Koy bugün messiyi Arjantin Milli takımına bak bakalım ne yapabiliyor. Haa pardon Dünya kupasında oynamıştı değil mi?. Ben pek göremedim de Xavi siz Messiyi o kupada:confused: Kısaca Messi işleyen bir makinanın bir aksamıdır. O aksamı ise yürüten kumanda eden kişi ne Guardiola ne Iniesta ne de Pedrodur. Komple tüm takımdır. Ve eğer Barcelonada hakikaten bir dünya yıldızı aranacaksa o komple takımın beyni olan Xavi Messiden daha üstündür nazarımda...

Messi'nin bir videosu vardı yedek kulübesinde bi adamın kafasına vuruyordu galiba. O hareketi yapsaydı messi'ye "ayh çok tatlııı, asaddsda ne adamsın messi " türü yorumlar atanların söveceği futbolcudur.

futbolculuğuna lafım yok. ama kişiliği bozuk.

Kendini beğenmiş birisi.

Tekrar soyluyorum. Ronaldo cirkin olsaydi su an Pele ve Maradona'dan bile iyi gosterilirdi. Tek sucu anasinin karnindan yakisikli dogmasi.

"Biraz çirkin olsaydım Pele'nin adı bile anılmazdı.."

George Best

Bir arkadas yazmis daha once aynen katiliyorum ona. Suan bireysel ozellikler bakimindan dunyanin en iyisi.

kendisiyle apaçi diye alay edilen futbolcu. fakat atlanan bir nokta var, kendisi apaçi değil tipik bir portekiz'lidir.

(bkz. beş portekizli'den ikisinin çingene olması)

saç tarzıyla apaçi olabilir belki ama, giyinim tarzıyla ve kullandığı araç ile messi'den 10 gömlek üstün olan futbolcu.

(bkz: yetenek yerine tip konuşulması)

size göre apaçiyse size göre bir cevap verelim. keşke her apaçi ronaldo gibi yetenek bazında alanının en iyisi olsa.

[video=youtube;cK7Zkkco-PU]https://www.youtube.com/watch?v=cK7Zkkco-PU[/video]

:tiphat:

Orta sahadan yerli yersiz şut çekmesiyle futbol tarzı olarakta apaçiye dönüşen futbolcu

Ronaldo > Messi > Mustafa Sarp

Real Madrid formasıyla 62. maçında 63. golünü atan Portekizli yıldız, aynı zamanda 47 La Liga maçındaki 48. golüne de imza atmış,kıyas kabul etmiyorum bu sene diye açıklama yapmasını bekliyorum marca ya

Antipatik!!!

Geri
Üst Alt