Cevap: cristiano ronaldo

Pele, Maradona gibi isimleri izleyemedim diye uzulmuyorum cunku Ronaldo yu izliyorum. Sansliyim!

apaçi diyip küçümseyenlere her hafta bir şekilde kapak takan büyük futbolcu.

Profesyonellik konusunda genç futbolculara ders diye gösterilmesi gerekilen futbolcu.

Zamanın Ronaldinho'su gibi parlayan oyuncudur. 2-3 seneye düşmeye başlayacaktır.

Gutiylen beraber en iyisi vücüte sahip kendisi :ays:

la ligada 47 maçta 48 gol atan birinden bahsediyoruz.

La liga'nın da katkısı yadsınamaz. Keza EPL'deki dişli rakiplere bu kadar gol atamıyordu arkadaşımız.

premier Lig'de, 34 maçta 32 gol az mı oluyor? aynı sezon CL'de 11 maçta 8 gol az mı oluyor? dedirten durum.

18 golü vardı EPL'deki son sezonunda. Senin dediğin 2008. Doğru o sezon atmış baya. Ama genele yayarsak La Liga'da çok daha rahat geçiyor maçlar. Kıyas kabul etmez bile.

anladık bu arkaşı sevmiyorsunuz sokaktaki o değişik tiplere benzetiyorsunuz da neden apaçi deniyor? ayıptır yahu meksika, arizona dolaylarında yaşamış bu güzide kızılderili kardeşlerimizi neden alet ediyoruz böyle işlere? ki kendileri ispanyolların anasını ağlatmışlardır tabiri caizse. sadece onların değil tabii oradaki bütün avrupalıların en çok çekindikleri, nam salmış kızılderili kabilesi apaçilerdir. amerikalılar utanmadan helikopterlerine bu ismi vermişlerdir falan da bunu geçelim. şimdi tutup sokaktaki garip tipli adamlara böyle diyorlar, üzülüyorum. ronaldo konusuna yazasım geldi bunu...

Bir Messi degil, dünyanin en iyi 2. oyuncusu.

messi daha iyi demek ronaldo'ya cidden haksızlık ki ben messi taraftarı olan birisiyim,bunu messiyi sevmek ya da ronaldoyu sevmek olarak özetleyebiliriz,zevk meselesi,şu şundan daha iyi durumu mümkün değil bence.

İnanılmaz hırslı..

Belki onu zirveye çıkaran en büyük özelliği..

Bir oyuncu yeteneklidir ama bu adamın anlayışında ''kaybetmek'' yok..

Büyük futbolcu.

dunyanin en cok kazanan oyuncusu

22 Golle La Liga'da gol kralidir. 30 golü gecmesi kesin gözüyle bakiliyor.

Bu gözlerin görüp görebileceği en yetenekli futbolcudur kendisi.

Geri
Üst Alt