Halen kupa kazanınca mutluluktan aglıyor. Doymadın mı be adam

Para için Arap şeyi yalayan, futbol dünyasının anasının bellenmesinde öncü olan, Arap ligini övüp duran bu sulugöze Torreira'mız güzel geçirmiş

"Ömür boyu hatıra.
🇺🇾
2-1
🇵🇹
"
GutD5xlW0AUltkF.webp

Milli takım kaptanına bak arkadaşı ölüyor cenazeye gitmiyor tatil yapıyor

Gördüm. Saçma geldi.

Gölge düşmesin diye gitmemiş, gökten uçarak inecekti heralde süperman.
bu tur durumlarda bizlerin (disaridan taraftar/insanlar) yorum veyahut yargi yapmasi yanlis. Belki medyanin olmadigi bir durumda ailesine bassagligina gidecektir ya da baska sekilde uzuntusunu ailesi ile paylasacaktir. Kimsenin ozelini bilemeyiz. Bilmedigimiz seyleri elestirip yorumlamak o yuzden yanlis.

bu tur durumlarda bizlerin (disaridan taraftar/insanlar) yorum veyahut yargi yapmasi yanlis. Belki medyanin olmadigi bir durumda ailesine bassagligina gidecektir ya da baska sekilde uzuntusunu ailesi ile paylasacaktir. Kimsenin ozelini bilemeyiz. Bilmedigimiz seyleri elestirip yorumlamak o yuzden yanlis.
Yaptığı açıklama gitmemesi kadar skandal bana kalırsa

Kendini bu kadar önemli görüyor ki yas havasını bozarım diyor

Takım kaptanı orada olmalı engelleyici bir durum yoksa, aksi halde eleştirilir

Bilmediğimiz ne olabilir ki hem

Bir Arap şeyhinin çocuğunun sünnet düğünü falan vardır ona katılmıştır.

2005 yılından beri deli gibi hayranıyım. Yok abi kafayı kırdın sen. Ne dikkat çekmesi ulan lamborghininin kurucusu musun? Niye dikkat çekeceksin ki? Vallahi anlam veremiyorum. Cenazeler çok zor oluyor insan zor gününde yas gününde yanında olanı olmayanı net bir şekilde görüyor o kadar acının arasında. Çünkü sana destek olanı görüyorsun. Hala çıkıp 42 yaşında dünya kupasında portekiz halkından destek bekleyecek duygusal duygusal instagram gönderileri paylaşacak. Götünü kaldıramadığı ilk maçta basacak ağlamayı. Yok abi paranla, zengin arap yaşamınla mutluluklar dileriz sana. Çok insanın sevgisini kaybettin umrunda değildir tabi.

Geri
Üst Alt