In Love Heart Eyes GIF

Böylesine kutsal bir başlığın kirletildiğini düşünüyorum..

Al Nassr, kötü gidişatı durduramıyor.Ligin ilk 10 haftasını 10 galibiyetle kapatan Jesus'un öğrencileri, son 4 haftada lider Al Hilal'in 7 puan gerisine düştü.

bu sanki ronaldo'nun 1. sorumluluğu gibi lanse ediliyor.

Juventus, eski oyuncusu Cristiano Ronaldo'ya karşı açtığı hukuk mücadelesini kaybetti; mahkeme, kulübün 2024'te kendisine ödediği 9,8 milyon € (güncel kurla 8,5 milyon sterlin; 11,5 milyon dolar) geri talep etme hakkına sahip olmadığına karar verdi.

Tartışma, Covid-19 pandemisi sırasında yapılan maaş indirimi anlaşmasının geçerliliği ve 2021'de kulüpten ayrılıp Manchester United'a yeniden katılan Ronaldo'nun kendisine ödenmesi gerektiğini iddia ettiği yaklaşık € 20 milyonluk maaşla ilgiliydi.

Juventus, Portekizli kaptana daha önce ödediği parayı geri almak istemişti, ancak temyiz başvuruları Torino İş Mahkemesi tarafından reddedildi.

@JamesHorncastle

Kante fenere giderse övgüleri geri mi alacaksınız

Ronaldo'ya ne yav Kante'den
Fener medyasina gore konu Kante'den ziyade Benzema ile ilgili. Benzema suan Al Hilal ile anlasmak uzereymis Ronaldo bu durumdan hosnut olmamis, cunku Al Hilal zaten cok guclu dermis o yuzden kizmis diyorlar ve bugunku maca cikmama karari almis hatta tepki olarak.

Al Ittihad bu yuzden yeni forvet bakiyormus ve Fener bunlara size En Nesyri'yi verelim demisler, Kante transferinde bir paket olarak dusunuyorlarmis. Olmazsa belki iki transfer de yatabilirmis, ben oyle anladim..

etimle kemiğimle nefret ettiğim biri ancak kante iptal olursa saygı duyarım kendisine.Olmazsa da daha çok nefret ederim

Geri
Üst Alt