Cristiano Ronaldo: "Karım (Georgina) bana, 'Çocuklarımız çıplak ayakla dolaştıkları için üşütecekler' diyor. Tam tersi… Vücut güçlenmek için rahatsızlığa ihtiyaç duyar.

Yıllardır soğuk, rutinimim bir parçası. Kriyo terapi, soğuk duşlar, basınç odaları kullanıyorum. Bunların hepsi vücudumu ve zihnimi yüksek performansa hazırlıyor. Sadece futbol oynamıyorum, aynı zamanda elit bir sporcu gibi kendime bakıyorum. İyi uyuyorum, her gece yedi saatten fazla, bütün gün hareket halindeyim ve her şeyden önce tutarlıyım. Bu yüzden, 40 yaşındayken Whoop'a göre fizyolojik yaşım 28.9. Bu şans değil. Günlük çalışma.

Tabii ki kendimi de şımartıyorum. Burger yedim, UFC maçı izleyerek sabahın 2'sine kadar ayakta kaldım, kötü uyudum. Ama bunlar hayatımın %5'i. Geri kalan %95 disiplin, rutin, toparlanma. İnsanlar fit olmanın takıntılı bir hayat yaşamak anlamına geldiğini düşünüyor, ama hayır. Hayatın tadını çıkarmakla kendine bakmak arasında denge bulmakla ilgili. Ve benden sırrın ne olduğunu sorarsan, her zaman aynı şeyi söylerim: Bir sır yok. Sadece başkalarının olmadığı zamanlarda tutarlı olmakla ilgili. Asıl fark bu."

Sporting'ten Manchester'e geldiğin zamanlarda seks partilerinde adın geçiyordu yav aslıl Real'le birlikte bu insanüstü sporcu yaşamına başladın. Zaten futbol stilin dahi evrildi.

Al Nassr, gelecek sezondan itibaren Cristiano Ronaldo Jr.'ı A takım antrenmanlarına dahil etmeyi düşünüyor.

📰 Fabrizio Romano

Dayı sen halen top oynuyor musun yav.

Benzema Hilal’e gidince karı gibi trip atıyordu muradına ermiştir.

Arapları başımıza bela etti kına yaksın.

İnanılmaz itici bi adam oldun çıktın be reis. Yıllarca fanıydım savunulacak bi tarafın kalmadı. Kupa törenindeki hareketleri falan neydi öyle. Gol sevinci bile hayvan gibi cringe gelmeye başladı.

Zorla ne güzel ağladı öyle yav.

Geri
Üst Alt