Bu adam kadar spor dünyasında kompleksli bir herif görmedim. Messi kupayı alınca dünya kupasını küçümser gibi açıklamaları vardı. Kendisi alsaydı muhtemelen ülkesinin başkentine heykel diktirirdi. Böyle insanlar ne kadar başarılı olursa olsun çok ezik geliyor karakter olarak. Sürekli birileriyle kendini kıyaslayan, birilerinin başarılarını küçümseyen, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı. Böyle insanların ben iyi olduğunu da düşünmüyorum sadece iyiymiş gibi PR yapıyorlar şov reklam yapıyorlar.

Mutlaka çevrenizde de böyle insanlar vardır ben de çevremde bunun gibi insanlar gördüm ufak başarılarını bile sanki büyük işler başarmış gibi lanse ederler, yönettikleri küçük çaplı bir şeyi sanki ülkeyi yönetiyorlarmış gibi egoları vardır. Ezikliğin başarıyla bir alakasının olmadığını böyle insanlardan öğrendim. Bir insan karakter olarak ezikse dünyayı yönetse bile eziktir.

Luis Figo: "Portekiz milli takımında bazı oyuncuların Ronaldo'yu istemediği açıkça çok net. Onun kendilerini geride tuttuğunu düşünüyorlar ama onun bu ülke için yaptığı her şeyi unutuyorlar.

Genç Cristiano'nun gol atmak için başkasına ihtiyacı yoktu. Maçları tek başına kazanırdı. Portekiz'i yıllarca sırtında taşıdı.

Cristiano Ronaldo, Portekiz'in ta kendisidir. Saygıyı ve bir efsaneye yakışır bir vedayı hak ediyor.

Cristiano milli takıma ilk kez çağrıldığında, tüm kıdemli oyunculara saygı göstermişti. Şimdiyse elimizde hiçbir şey başarmamış kibirli çocuklar var.

Bizim bir Dünya Kupası kazanabileceğimize inanmamızın tek sebebi Cristiano.

O, herkes için bir ilham kaynağı."

Tecaldo yerine rahmetli Jota oynasaydi Portekiz favorim olurdu

Inanilmaz bi orta sahalari var, en iyi orta saha olabilir

Hocalari da biraz salak bi herif gerci

Luis Figo: "Portekiz milli takımında bazı oyuncuların Ronaldo'yu istemediği açıkça çok net. Onun kendilerini geride tuttuğunu düşünüyorlar ama onun bu ülke için yaptığı her şeyi unutuyorlar.

Genç Cristiano'nun gol atmak için başkasına ihtiyacı yoktu. Maçları tek başına kazanırdı. Portekiz'i yıllarca sırtında taşıdı.

Cristiano Ronaldo, Portekiz'in ta kendisidir. Saygıyı ve bir efsaneye yakışır bir vedayı hak ediyor.

Cristiano milli takıma ilk kez çağrıldığında, tüm kıdemli oyunculara saygı göstermişti. Şimdiyse elimizde hiçbir şey başarmamış kibirli çocuklar var.

Bizim bir Dünya Kupası kazanabileceğimize inanmamızın tek sebebi Cristiano.

O, herkes için bir ilham kaynağı."
Sallama figo , ronaldo her zaman takımın ona asist yapmasına bağlı bir futbol oynuyordu. Uzun süredir santrafor sonuçta

1000057389.webp

Birak top oynamayi artik

Geri
Üst Alt