Bazen efsaneler erken öldükleri için efsane kalmayı başarıyor

Maalesef insanlığın geninde var ya yaşlandıkça kestane olmak

2028 Avrupa Futbol Sampiyonasin'da Portekizi destekliyorum. Bunsuz hemen ilk turnuvuda kupayi alirlarsa net komik olur

Benden önce kupa alamıyordunuz, benle 3 tane aldınız, 2016 euro WC'ye denk açıklamaları doğruysa ciddi manada rezillik. Bir kere senden önce Uluslar Ligi mi vardı da alamıyorlardı, mal mısın?

2016 Euro muhtemelen tarihin en ballı turnuvasıdır, 90dk içerisinde 1 galibiyet alabildiler koca turnuvada, grupları 3 beraberlikle geçtiler, finalde sakatlandı çıktı, uzatmada 30 metreden Eder'in kör kurşunu gol oldu, Cristiano baş aktör olamadı o turnuvada, takım olarak başardılar iyi bir beraberlik takımı olup turnuva boyunca.

Uluslar ligine girmiyorum sikko bir turnuva ama birinde Bernardo diğerinde Nuno Mendes baş aktördü, yukarıda da yazılmış zaten. Bernardo o sezon Ballon Dor sıralamasında da ilk 10daydı zaten.

Çabaladık uğraştık olmadı de, takım arkadaşlarına teşekkür et, ne anlatıyorsun yani. Dün Nuno Mendes sakatlandı ve bittiniz o dakikadan sonra. 10 senedir bok gibi teknik direktörler var mesela, bunu dahi Ronaldo'ya bağlıyorum, onun istediğini yapıp onu oynatanı tutuyor, düzgün hoca gelse Ronaldo'nun Ramos'tan fazla süre alma ihtimali dahi olmazdı.

Sürekli kendini ön plana atma çabası aşırı baydı.

Ben olmasam... benden önce... vs

Çok gereksiz hareketler sen zaten bir çok şey başarmışsın kupaların var, şampiyonlukların gollerin var.

Kimse sana en iyisi demek zorunda değil. En iyisi dediğin görecelidir.

Bunu ispat etmek için kendini düşürdüğü durum komik.

En iyisi olan zaten kendini ispat için çalışmaz bunun farkındadır.

Son 2 turnuvada onsuz daha iyi oynayacaklari kesindi.. psgnin 3lusu yuzu suyu hurmetine takim diye adam yerine aliniyorlar.. Bugun vitinha- neves- mendesi cikar isvicreden hicbir farklari yok

Messi gibi tüm zamanların açık arasıyla 15 yıl başabaş rekabet edebilmeyi başardı. Ronaldo’da çok büyük bir efsane, ama kabul etmesi lazım, artık bitti. Futbolu bu kadar seviyorsa kendini fazla kasmadan takılsın oyununa baksın arabistanda.

Hele hele çakallar toplanmış. Fazla değil eksik bile söylemiş, Portekiz 2003e kadar bizim gibi bir şeydi 3 kere dünya kupasına katılmışlar, o geldikten sonra hepsine katıldılar.

bu arada Ronaldo'ya artık bitti falan deniliyor da Ronaldo takriben 5-6 senedir hiçbir iş yapamıyor boş beleş sadece

Yeter artık da. Geldiniz sayenizde dünya da çok büyük bir rekabet gördük. Ama cılkını çıkarmayın artık...

Tıpkı bir lider gibi Portekiz milli takımına gelebilecek tüm eleştiriyi üstüne alıyor.
Kurduğu cümleler özellikle seçilmiş gördüğüm kadarıyla başarılı da olmuş

insanların messi ronaldo kavgası cok komik

ikiside iyi topcu deyip gecin

Geri
Üst Alt