Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
balon haber gibi duruyor. ronaldo o lafı edecek onca kallavi sponsor o futbolcunun arkasında duracak!!!
renktaş böyle bir olay zaten yok yalanElinde beyaz tişortü olan adamın şortuna dikkat et kırmızı şort
yani Portekiz milli takım oyuncusu.. ronaldonun kendi takım arkadaşı
iyi uydurmuşlar ama bunu nasıl farkedememiş bizim millet hayret ..
balon haber gibi duruyor. ronaldo o lafı edecek onca kallavi sponsor o futbolcunun arkasında duracak!!!
Çok zekisin Ümit. Zeka patlaması yaşıyorsun harbiden.
Foto yanlış evet. Ama olay doğru. O maçta 1-2 oyuncu istemiş. Ama Ronaldo vermeyip direk soyunma odasına girmiş. Katil demesi de yalan olabilir belki. TV'ye de haber olmuştu bu durum. Bizzat direk soyunma odasına gittiğini göstermişlerdi. + o dönem Ronaldo'nun Filistin ile ilgili tweetleri falan da vardı. Resim yanlış evet. Ama olay doğru.
Ulan ruyanda Ronaldo'yu mu gordun birader yuzunu yikamadan buraya damlamissin.Hagi ile ayni gun dogmus.31 oldu
Ronaldo: "Bana Cristiano ya da Ronaldo diyebilirler, önemi yok ama kadınların Cristiano demesi çok hoşuma gidiyor."
Olay doğru değil. Ronaldo'nun formasını değiştirdiği oyuncu sayısı az zaten.Çok zekisin Ümit. Zeka patlaması yaşıyorsun harbiden.
Foto yanlış evet. Ama olay doğru. O maçta 1-2 oyuncu istemiş. Ama Ronaldo vermeyip direk soyunma odasına girmiş. Katil demesi de yalan olabilir belki. TV'ye de haber olmuştu bu durum. Bizzat direk soyunma odasına gittiğini göstermişlerdi. + o dönem Ronaldo'nun Filistin ile ilgili tweetleri falan da vardı. Resim yanlış evet. Ama olay doğru.
Hiç bir iyilik sorgulanmaz ama neden Brezilya acaba ? kötü anlamda değil merakım gitti gördü mü acaba.Ben messiyi daha cok begeniyorum ama sende çok büyük saygı duyulacak insansin adamsin
@nedenttoldu adlı kişinin Tweetini incele: Neden TT oldu? sur Twitter : "Cristiano Ronaldo, Brezilya'da 2 Milyon euro'ya fakir bir mahalle satın alıp orada kiracı olarak yaşayanlara oturdukları evleri hediye etti"