Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kazanıyor da bukadar büyük paraların döndüğü hesapta bilen kişilere bırakması kadar doğal bir durum yok. Onun sorunu full bırakmış olması ki sonuçta babası yahu babası. Yabancı menajer olsa bu sorgulamayı anlarım da babasına güvenip hayal kırıklığı yaşamasını eleştirmek bence haksızlık olur.Babasi vergi kaciracak ve Messi'nin bundan haberi olmayacak öyle mi?
Ilginc. Cuval cuval paralari babasi kazaniyor herhalde.
O kazanıyor da bukadar büyük paraların döndüğü hesapta bilen kişilere bırakması kadar doğal bir durum yok. Onun sorunu full bırakmış olması ki sonuçta babası yahu babası. Yabancı menajer olsa bu sorgulamayı anlarım da babasına güvenip hayal kırıklığı yaşamasını eleştirmek bence haksızlık olur.
Bende futbolcu olsam yılda bin bir taraftan para kazansam anlayan babam varsa ona bırakırdım sorgusuz sohalsiz. İşime ailem ile ilgilenirim tüm gün.
Kişiden kişiye değişir bu durum. Başka türlü bilmiyorsam ve babama güveniyorsam kontrol etmem ki vergi ödemelerini bilmiyorsam hesap olarak kontrol etsem bile ne anlayacağım ki?Babasinin ona sormadan böyle bir ise karisacagini düsünmüyorum acikcasi. Yani Messi'yi sucsuz göstermeye calismasin kimse.
Bence bal gibi de biliyordu Messi. Finansal yetkiyi baskasina vermesi finanslar ile ilgilenmeyi birakmasi manasina gelmiyor. Babana bile yetki versen insan bazen merak eder yine de bakar. Mesela atiyorum sen evini babana versen tüm yil baksin diye, merak etmez misin evim nasil diye bir gün gidip bakmak istemez misin.
Hayır saçsız kral aryen robbenen sevdigim sporcu #HULK diyenler?
Bu haberi yapan camış kör olduRonaldo, Quaresma’yı arayarak “Taraftarınız gözlerimi yaşarttı. Bir gün onlar için oynamak isterim” dedi. (Fotomaç)
:asd22: