Babasi vergi kaciracak ve Messi'nin bundan haberi olmayacak öyle mi?

Ilginc. Cuval cuval paralari babasi kazaniyor herhalde.

Babasi vergi kaciracak ve Messi'nin bundan haberi olmayacak öyle mi?

Ilginc. Cuval cuval paralari babasi kazaniyor herhalde.
O kazanıyor da bukadar büyük paraların döndüğü hesapta bilen kişilere bırakması kadar doğal bir durum yok. Onun sorunu full bırakmış olması ki sonuçta babası yahu babası. Yabancı menajer olsa bu sorgulamayı anlarım da babasına güvenip hayal kırıklığı yaşamasını eleştirmek bence haksızlık olur.
Bende futbolcu olsam yılda bin bir taraftan para kazansam anlayan babam varsa ona bırakırdım sorgusuz sohalsiz. İşime ailem ile ilgilenirim tüm gün.

lionel_messi_arjantin_formasi.jpg

at hırsızı tipi yok mu allasen. vergi hayli hayli kaçırmıştır

O kazanıyor da bukadar büyük paraların döndüğü hesapta bilen kişilere bırakması kadar doğal bir durum yok. Onun sorunu full bırakmış olması ki sonuçta babası yahu babası. Yabancı menajer olsa bu sorgulamayı anlarım da babasına güvenip hayal kırıklığı yaşamasını eleştirmek bence haksızlık olur.
Bende futbolcu olsam yılda bin bir taraftan para kazansam anlayan babam varsa ona bırakırdım sorgusuz sohalsiz. İşime ailem ile ilgilenirim tüm gün.

Babasinin ona sormadan böyle bir ise karisacagini düsünmüyorum acikcasi. Yani Messi'yi sucsuz göstermeye calismasin kimse.

Bence bal gibi de biliyordu Messi. Finansal yetkiyi baskasina vermesi finanslar ile ilgilenmeyi birakmasi manasina gelmiyor. Babana bile yetki versen insan bazen merak eder yine de bakar. Mesela atiyorum sen evini babana versen tüm yil baksin diye, merak etmez misin evim nasil diye bir gün gidip bakmak istemez misin.

Babasinin ona sormadan böyle bir ise karisacagini düsünmüyorum acikcasi. Yani Messi'yi sucsuz göstermeye calismasin kimse.

Bence bal gibi de biliyordu Messi. Finansal yetkiyi baskasina vermesi finanslar ile ilgilenmeyi birakmasi manasina gelmiyor. Babana bile yetki versen insan bazen merak eder yine de bakar. Mesela atiyorum sen evini babana versen tüm yil baksin diye, merak etmez misin evim nasil diye bir gün gidip bakmak istemez misin.
Kişiden kişiye değişir bu durum. Başka türlü bilmiyorsam ve babama güveniyorsam kontrol etmem ki vergi ödemelerini bilmiyorsam hesap olarak kontrol etsem bile ne anlayacağım ki?
Vergi ödemeleri okadar basit değil bukadar yüklü miktarlarda ve çoklu giriş işlemlerde. Messi resmen bir şirket gibi düşün. Şirketin vergi ödemelerini sen yapa bilirmisin ki hiç ögrnmediysen bu işi?
Basit zannediyorsunuz galiba bu vergi hesaplama ve ödeme işlerini bilmem bakıp anlar diyorsanız.

Bu tür kişilerin birbirinden bağımsız en az 3 Finanz adamı vardır aslında kontrol amaçlı. Messi de babam var deyip çok büyük güven tuzağına düştü. Sav temiz kalpli ile suçlaya bilirsin belki

Neyse ya babamın oğlu da değil. Haksiz ve bilinçsiz eleştirilere gelemiyorum okadar. Aynısı Ronaldo ya olsaydı onuda savunurum. Zamanında Steffi Griffin babası yapmıştı aynısını

Son düzenleme:
Hirsiz messiyle bu basligi niye kirletiyorsunuz????

Nolmus la bu böyle kapkara olmus.

Herkes bronzlasiyor tatilde ben tatile gidince kipkirmizi oluyorum.

Ronaldo ŞL'de eski takımlarına karşı 5 maçta da gol atmayı başardı. (3 Sporting Lizbon, 2 ManU)

Bugün attığı frikik golüyle 11 frikik golü atan Del Piero'yu geride bırakarak Şampiyonlar Ligi tarihinin frikikten en çok gol atan oyuncusu oldu.

ŞL'de 94. golüne ulaştı ve kendi rekorunu geliştirdi.

#CR7

Ronaldo, Quaresma’yı arayarak “Taraftarınız gözlerimi yaşarttı. Bir gün onlar için oynamak isterim” dedi. (Fotomaç)

:asd22:

Real Madrid C.F.

������������⚽

Congratulations to +Cristiano Ronaldo on winning his fourth Ballon d'Or!
¡Felicidades a Cristiano por ganar su cuarto Balón de Oro!

Geri
Üst Alt